G-voetbal_banner

G-voetbal

Het tofste team van Essevee

SV Zulte Waregem heeft meerdere ploegen actief in het G-voetbal. Onze teams voor sporters met een beperking trainen zaterdagvoormiddag op het Oefencomplex in Waregem.

De U12 nemen deel aan tornooien terwijl de twee andere ploegen uitkomen in de West-Vlaamse G-voetbalcompetitie.

Het G-team van Essevee is ongetwijfeld het tofste team van de Essevee Academie. Of ken jij nog een team met een gekkebekkenfoto!? Op zaterdagochtend bieden we hen graag even puur voetbalplezier, met dank aan de schitterende begeleiders en spelers.

20190831 G-ploeg 020
Gvoetbal_uitleg

G-voetbal?

G-voetbal is voetbal voor sporters met een beperking. Het voetbal is te vergelijken met 'gewoon' voetbal, met een aantal aanpassingen.

Zo is het speelveld iets kleiner en spelen beide ploegen met zeven spelers in plaats van met elf spelers. De wedstrijden duren minder lang waardoor de G-voetballers de sport met volle passie kunnen beleven.

Essevee zet al een aantal jaar in op G-voetbal. De werking van het G-voetbal is een onderdeel van de Essevee Academie en draait volledig op vrijwilligers.

Partners

Essevee biedt G-voetbal aan omdat iedereen welkom is bij Team Essevee. Tope Es Alles Meuglijk en daarom bedanken we de Vlaamse overheid voor de financiële steun bij deze schitterende organisatie.

Ben jij bereid om onze G-voetballers een duwtje in de rug te geven? Neem contact op met de Academie via academie@essevee.be en word partner van het tofste team bij Essevee!

sportersbelevenmeer-sublogo
Close