Amputatietoernooi

26 jun 2022

Onze Red Flamingos vertegenwoordigen België tijdens internationale voetbaltoernooien zoals het WK en EK voetbal voor spelers met een amputatie. Afgelopen weekend vond een oefentoernooi plaats op onze velden. Bij Zulte Waregem geloven we in de kracht van inclusiviteit en diversiteit, en dit toernooi belichaamt die waarden ten volle. 

Gedurdende het amputatie-toernooi hebben we teams van overal samengebracht om deel te nemen aan een opwindend en competitief voetbaltoernooi. Het toernooi is niet alleen een showcase van sportieve vaardigheden, maar ook een viering van doorzettingsvermogen, veerkracht en gemeenschap.

We zijn trots om een omgeving te creëren waar iedereen, ongeacht hun achtergrond of fysieke mogelijkheden, de kans krijgt om te schitteren op het voetbalveld. Het Amputatie Voetbaltoernooi bij Zulte Waregem is een testament aan de ongeëvenaarde geest en vastberadenheid van onze spelers, die laten zien dat niets hen ervan weerhoudt hun passie voor voetbal na te streven.

We willen alle deelnemende teams bedanken voor hun deelname en toewijding, en we willen ook onze supporters bedanken voor hun voortdurende steun!

DSC08428