G-voetballers beleven dag als profspeler bij Essevee

13 nov 2022

Voor 25 G-voetballers was het zondagmorgen verzamelen geblazen in het oefencomplex van Zulte Waregem. ZE beleefden ze een hele dag als profvoetballer en trainden ze op het veld waar hun idolen zich klaarstomen voor elke wedstrijd.

Een gezond ontbijt, een gebalanceerde gymsessie, enkele massages, een pittige training en een heerlijke lunch waren de ingrediënten voor een onvergetelijke dag van 25 G-voetballers bij Essevee.

Onder leiding van physical coach Govert Quintyn warmden de spelers, na een stevige ontbijt, hun spieren op tijdens de gymsessie. Een deugddoende massage van Essevee-icoon Roger ‘Ceetje’ Putman en Johan Vanderheeren zorgde ervoor dat de troepen klaar waren om richting het trainingsveld te trekken.

“Het is geweldig als je ziet hoe we de afgelopen tien jaar zijn gegroeid”, glundert An Blauwblomme, verantwoordelijke van het G-voetbal bij Essevee. “Ons G-voetbalteam is helemaal geïntegreerd in Team Essevee en deze ‘Dag van de Prof’ is hiervan een mooi bewijs. Je ziet alleen maar lachende gezichten bij de spelers. Voor hen is dit een droom die in vervulling gaat.”

In het bijzijn van spelers Lukas Willen en Sef Van Damme stond in de voormiddag een pittige training van anderhalf uur op het programma. De dag werd afgesloten met een gezellige lunch.

Ook G-voetballer Lukas Vercoutere beleefde een unieke dag: “Ik vind het erg leuk om deze speciale ervaring mee te maken. Het is moeilijk om specifiek een iets te zeggen dat ik leuk vond. Ik ga deze dag niet snel vergeten.”

G voetbal DSC08021