Webbanner_Academie_stage.jpg

Zomerstage 2020

Er komt stilaan meer duidelijkheid over hoe onze zomer er zal uitzien. De Essevee Academie zet alvast drie zomerstages op de agenda. Van 6 tot 10 juli en van 17 tot 21 augustus organiseren we twee zomervoetbalstages en van 13 tot 17 juli staat een nieuwe cogi- en techniekstage gepland. 

De inschrijvingen zijn open maar dat wil niet zeggen dat de stages met 100% zekerheid zullen kunnen doorgaan. We wachten het advies van de nationale veiligheidsraad af. Natuurlijk zal het er allemaal een beetje anders uitzien in vergelijking met de voorbije edities. Er zullen enkele aanpassingen zijn voor ouders en deelnemers maar we informeren jullie tijdig over de maatregelen die wij als organisatie nemen. Eerst veiligheid, dan voetbal.

Hieronder vind je alle informatie over de zomervoetbalstages in juli en augustus. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Wil je deelnemen aan de cogi- en techniekstage van 13 tot en met 17 juli? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Wat?

We bieden deze zomer opnieuw een ruim pakket aan trainingsprikkels aan. Er wordt gewerkt op techniek, coördinatie, 1v1, ... maar ook wedstrijdvormen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast worden ook alternatieve activiteiten zoals een Penaltycup en een zwembeurt aangeboden. FUN staat centraal tijdens deze week!

Wanneer?

Er zijn dit jaar opnieuw twee zomervoetbalstages:

  • Week 1: maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli
  • Week 2: maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus

We trainen iedere dag van 08.45 tot 15.45 uur. Er is opvang voorzien: iedere ochtend vanaf 08.00 uur en iedere avond tot 17.00 uur. Je brengt zelf een lunchpakket mee voor tjdens de middagpauze.

Voor wie?

Zowel jongens als meisjes (geboortejaar 2006 tot 2014) kunnen deelnemen. Er zijn trainingen voor veldspelers en doelmannen. Voetbalervaring is geen must maar is aangeraden.

Waar?

Alle trainingen vinden plaats op het oefencomplex in Waregem (Zuiderlaan 30, tegenover het Regenboogstadion).

Deelnemen!

Voor een week voetbalplezier betaalt u 175 euro per deelnemer. Inbegrepen in deze prijs:

  • Vijf dagen kwalitatieve voetbaltrainingen
  • Kledijpakket van Essevee (2 shirts, 2 shorts, 2 paar kousen)
  • Sportdrank en snacks tussen de trainingen door (geen warme maaltijd!)
  • Mogelijkheid tot opvang voor en na de trainingen

Zolang er geen duidelijkheid is over de sportkampen, vragen we nog geen betaling. We houden je inschrijving bij en geven snel meer informatie.

Voetbalstage 800x600.jpg

Inschrijven!

Close