Banner_stage_algemeen_6.jpg

Zomerstage 2019

Tijdens de zomervakantie organiseert de Essevee Academie maar liefst drie voetbalstages. Er komt een extra week voetbalplezier bij in augustus.  In juli organiseren we een klassieke zomervoetbalstage en de cogistage.

UPDATE 12/08 | Er zijn zes plaatsen vrijgekomen voor de week van 19 augustus. Grijp je kans en schrijf nu snel in op academie@essevee.be!

Hieronder vind je alle informatie over de twee zomervoetbalstages in juli en agustus. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina.

Wat?

We bieden een ruim pakket aan trainingsprikkels aan. Er wordt gewerkt op techniek, coördinatie, 1v1, ... maar ook wedstrijdvormen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast worden ook alternatieve activiteiten zoals een Penaltycup en een zwembeurt aangeboden. FUN staat centraal tijdens deze week!

Wanneer?

De zomerstages vinden plaats van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli 2019 en van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2019.

We trainen iedere dag van 08.45 tot 15.45 uur. Er is opvang voorzien: iedere ochtend vanaf 08.00 uur en iedere avond tot 17.00 uur. Je brengt zelf een lunchpakket mee voor tjdens de middagpauze.

Voor wie?

Zowel jongens als meisjes (geboortejaar 2004 tot 2013) kunnen deelnemen. Er zijn trainingen voor veldspelers en doelmannen. Voetbalervaring is geen must maar is aangeraden.

Waar?

Alle trainingen vinden plaats op het oefencomplex in Waregem (Zuiderlaan 30, tegenover het Regenboogstadion).

Deelnemen!

Voor een week voetbalplezier betaalt u 175 euro per deelnemer. Inbegrepen in deze prijs:

  • Vijf dagen kwalitatieve voetbaltrainingen
  • Kledijpakket van Essevee (2 shirts, 2 shorts, 2 paar kousen)
  • Sportdrank en snacks tussen de trainingen door (geen warme maaltijd!)
  • Mogelijkheid tot opvang voor en na de trainingen
  • Meet & greet met de spelers en staf van Essevee

Uw inschrijving is pas finaal als wij het volledige bedrag hebben ontvangen op rekeningnummer BE20 6528 4466 3756 met referentie "ZOMERSTAGE (JULI OF AUGUSTUS) NAAM + VOORNAAM".

We ontvangen graag uw betaling drie weken na inschrijving. Zoniet kunnen wij uw inschrijving eenzijdig annuleren.

Voetbalstage 800x600.jpg

Inschrijven!

De inschrijvingen zijn gesloten.

Close