webbanner-paasstage2024

Paasstage 2024

Al meer dan 20 jaar staat de Essevee Paasstage garant voor een week kwalitatieve en leuke voetbaltrainingen op het oefencomplex van SV Zulte Waregem. Dit jaar zijn we terug met een mooi programma voor iedere voetbalgekke jongen/meisje uit de regio!

Wanneer?

De paasstage gaat door tijdens de tweede week van de paasvakantie, van maandag 8 tot vrijdag 12 april.
We starten ’s ochtends met trainen om 09u00, spelers kunnen zich ’s ochtends aanmelden vanaf 08u00. In de namiddag stopt de laatste training om 15u15. Kinderen kunnen vanaf 15u45 afgehaald worden. Er is opvang voorzien tot 17u00.

Voor wie?

De paasstage staat open voor alle kinderen geboren tussen 2017 en 2010. Enige voetbalervaring is sterk aangeraden.

Wat?

In de voormiddag zijn er 2 trainingen van 75 minuten voorzien. Er wordt gewerkt in een doorschuifsysteem van 6 ateliers (25 minuten per thema), zodat deelnemers een brede waaier aan trainingsprikkels kunnen opdoen. De focus ligt op het aanscherpen van de technische vaardigheden van de spelers.

In de namiddag staat een derde training van anderhalf uur gepland. Tijdens deze training staat vooral FUN centraal en komen vooral veel grotere wedstrijdvormen aan bod. 

Waar?

De trainingen gaan door op het oefencomplex van SV Zulte Waregem. Dit bevindt zich vlakbij de Elindus Arena, naast Waregem Expo (Zuiderlaan 30, 8790 Waregem).

Inschrijven?

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op deze pagina. Je ontvangt vervolgens een inschrijvingsbevestiging met alle betalingsgegevens. De deelnameprijs voor deze stage bedraagt 199 euro. Dit omvat:

  • Dagelijks 4 uur voetbalplezier op een kwalitatief kunstgrasveld, onder begeleiding van trainers van de Essevee Academie
  • Een pakket trainingskledij van Essevee (1 sweater, 2 t-shirts, 2 shorts, 2 paar kousen)
  • Een warme maaltijd ’s middags, tussendoortje en sportdrank om 10u en na de laatste training
  • Ploegfoto
  • Opvang van 08u00 tot 17u00

Hopelijk tot binnenkort

Inschrijvingen

Het is voorlopig niet meer mogelijk om in te schrijven. Contacteer de Academie op academie@essevee.be voor een plaatsje op de wachtlijst.

Close