webbanner_paasstage2021

Paasstage 2021

Al meer dan 20 jaar staat de Essevee Paasstage garant voor een week kwalitatieve en leuke voetbaltrainingen op het oefencomplex van SV Zulte Waregem tijdens de tweede week paasvakantie. Vorig jaar ging het land echter in volledige lockdown, en zagen we ons genoodzaakt deze stage te annuleren. Maar… in april zijn we terug met een mooi programma voor iedere voetbalgekke jongen/meisje uit de regio!

Uiteraard zal de stage er wel wat anders uitzien dan de voorbije jaren. We willen alles immers zo veilig mogelijk laten verlopen en dienen de geldende maatregelen van Voetbal Vlaanderen te respecteren.

Voor wie

De paasstage staat open voor alle kinderen geboren tussen 2014 en 2008. Enige voetbalervaring is aan te raden.

Wanneer

De paasstage gaat door tijdens de tweede week van de paasvakantie, van maandag 12 tot vrijdag 16 april. We starten met trainen om 09u00, spelers kunnen zich ’s ochtends aanmelden vanaf 08u00. In de namiddag stopt de laatste training om 15u15. Kinderen kunnen vanaf 15u45 afgehaald worden. Er is opvang voorzien tot 17u00.

Wat?

In de voormiddag zijn er 2 trainingen van 75 minuten voorzien. Er wordt gewerkt in een doorschuifsysteem van 6 ateliers (25 minuten per thema), zodat deelnemers een brede waaier aan trainingsprikkels kunnen opdoen. De focus ligt op het aanscherpen van de technische vaardigheden van de spelers.

In de namiddag staat een derde training van anderhalf uur gepland. Tijdens deze training staat vooral FUN centraal en komen vooral veel grotere wedstrijdvormen aan bod.

Waar?

De trainingen gaan door op het oefencomplex van SV Zulte Waregem (Zuiderlaan 30, 8790 Waregem).

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op deze pagina. Je ontvangt vervolgens een inschrijvingsbevestiging met alle betalingsgegevens. De deelnameprijs voor deze stage bedraagt 199 euro. Dit omvat:

  • Dagelijks 4 uur voetbalplezier op een kwalitatief kunstgrasveld, onder begeleiding van trainers van de Essevee Academie
  • Een pakket trainingskledij van Essevee, dagelijks te dragen tijdens de trainingen
  • Een warme maaltijd ’s middags
  • Drankjes + snacks om 10u en na de laatste training
  • Opvang
  • Ploegfoto op het einde van de stage

Hopelijk tot binnenkort!

met dank aan deze partners van de Essevee Academie

Campro_Logo_800x800
AsfaltTytgat_Logo_800x800
Rombouts_800x800_72ppi
Kwadro_Logo_800x800
Veliche powered by Cargill
Starbalm_Logo_800x800
Schotte_Logo_800x800

Inschrijven!

Het is voorlopig niet meer mogelijk om in te schrijven. Contacteer de Academie op academie@essevee.be voor een plaatsje op de wachtlijst.

Close