Webbanner_detectiedag_meisjes

Open Detectietraining Essevee Academie - meisjes

Op zondag 12 februari organiseert de Essevee Academie een open detectietraining voor alle voetballende meisjes tussen geboortejaar 2013 en 2009.

De Essevee Academie nodigt alle voetbalgekke meisjes uit voor een gratis kennismakingstraining onder leiding van de trainers van de Essevee Academie. Deze training gaat door op het oefencomplex te Zulte op zondag 12 februari vanaf 14u00. Aangezien al onze meisjesteams op provinciaal niveau actief zijn in een jongenscompetitie, is enige voetbalervaring in clubverband wel noodzakelijk. 

Succesvolle jeugdopleiding

Wist je dat Tessa Wullaert haar debuut in het vrouwenvoetbal maakte bij Essevee? Of dat Jana Coryn en Silke Demeyere via onze jeugdopleiding doorbraken tot de Red Flames?

Ook vandaag scoren we hoog met onze jeugdopleiding. In totaal zijn net geen 100 speelsters actief in de damesafdeling van de Essevee Academie, verspreid over twee seniorploegen (Lotto Super League en 1ste nationale) en drie jeugdploegen (U15, U13 en U12). 

MEER LEZEN OVER ONZE DAMES

Inschrijven!

Word jij de volgende ster bij Essevee of van de Red Flames? Schrijf dan in via het formulier op deze pagina. Heb je nog extra vragen? Vermeld ze dan bij de "Opmerkingen" of stuur een mailtje naar academie@essevee.be.

Inschrijven!

Close