Webbanner_detectiedag_meisjes

Open Detectietraining Essevee Academie - meisjes

Op zondag 7 november organiseert de Essevee Academie een open detectietraining voor alle voetballende meisjes tussen geboortejaar 2012 en 2007.

De Essevee Academie nodigt alle voetbalgekke meisjes uit voor een gratis kennismakingstraining onder leiding van de trainers van de Essevee Academie. Deze training gaat door op het oefencomplex te Zulte op zondag 7 november vanaf 14u00. Aangezien al onze meisjesteams vanaf volgend seizoen in principe op provinciaal niveau actief zullen zijn in een jongenscompetitie, is enige voetbalervaring wel noodzakelijk. De training staat open voor meisjes geboren tussen 2008 en 2011.

Succesvolle jeugdopleiding

Wist je dat Tessa Wullaert haar debuut in het vrouwenvoetbal maakte bij Essevee? Of dat Jana Coryn en Silke Demeyere via onze jeugdopleiding doorbraken tot de Red Flames en de internationale top? 

Ook vandaag scoren we hoog met onze jeugdopleiding. Heel wat meisjes uit de Essevee Academie komen ook uit voor onze nationale jeugdploegen of spelen bij de Yellow Flames, het eliteteam van de topsportschool voetbal.

Vandaag zijn net geen 100 speelsters actief in de damesafdeling van de Essevee Academie, verspreid over twee seniorploegen (Scooore Super League en 2de nationale) en drie jeugdploegen (U15, U13 en U12). 

Vanaf dit seizoen zijn alle damesploegen uit de jeugd actief op provinciaal niveau.

MEER LEZEN OVER ONZE DAMES

Inschrijven!

Word jij de volgende ster bij Essevee of van de Red Flames? Schrijf dan in via het formulier op deze pagina. Heb je nog extra vragen? Vermeld ze dan bij de "Opmerkingen" of stuur een mailtje naar academie@essevee.be.

Inschrijven!

Close