Banner_stage_algemeen_2

Kerststage 2018

Kerststage 2018

Tijdens de kerstvakantie organiseert de Essevee Academie al voor de vierde keer een kerststage. Er zijn 48 plaatsen beschikbaar.

Wanneer?

De stage vindt dit jaar plaats van woensdag 26 december 2018 tot en met vrijdag 28 december 2018.

Wat?

Er staan drie dagen met vier trainingen op het programma. In totaal krijg je 4,5 uur per dag training van trainers uit de elitewerking van de Essevee Academie.

We leggen tijdens deze driedaagse stage de focus op het ontwikkelen van de techniek, het inzichtelijk en creatief vermogen, dit alles gekoppeld aan een hoge handelingssnelheid. De Cogi-methodiek en het stimuleren van de hersenen spelen een centrale rol doorheen de stage.

Waar?

De stage vindt plaats in de Essevee Soccer Arena. Dat is onze grote indoorhal, met kunstgras als ondergrond. Zo kunnen we, ongeacht het weer, steeds trainen in ideale omstandigheden. 

Adres: Essevee Soccer Arena, Bergstraat 41, 8790 Waregem

Voor wie?

De stage is toegankelijk voor jongens en meisjes die geboren zijn tussen 2005 en 2010. In tegenstelling tot de eerste edities kunnen sinds vorig jaar ook externe spelers inschrijven voor deze innovatieve en uitdagende driedaagse. 

Enige voetbalervaring is aan te raden om aan deze stage te kunnen deelnemen, gezien de soms complexe oefenstof die aangeboden wordt.

Inschrijven!

Het inschrijvingsgeld bedraagt 125 euro. Inbegrepen in de inschrijving: een kledijpakket van Patrick, een middagmaal en tussendoortjes.

Inschrijven kan via het formulier rechts op uw scherm.

We ontvangen uw betaling graag binnen de 10 dagen na inschrijven te zijn overgemaakt op rekeningnummer BE20 6528 4466 3756, met als referentie ‘KERSTSTAGE VOORNAAM ACHTERNAAM’. Indien de betaling niet tijdig wordt uitgevoerd, kan uw inschrijving eenzijdig door ons geannuleerd worden.

LET OP: De stage is beperkt tot 48 deelnemers. Wees er dus snel bij!

Inschrijven!

De inschrijvingen werden afgesloten. Ontdek hier voor welke activiteiten je wel nog kan inschrijven.

Close