Webbanner_detectiedag_meisjes

Detectiedag voor meisjes

Detectiedag voor meisjes

Voetbal voor iedereen, ook bij Team Essevee. Op zondag 19 november 2023 organiseren we op het The Farm in Zulte een nieuwe open detectiedag voor meisjes die geboren zijn tussen 2009 en 2014.

We nodigen alle meisjes die voetballen uit voor een gratis kennismakingstraining door trainers van de Essevee Academie. Schrijf nu in via het formulier op deze pagina!

Succesvolle jeugdopleiding

Wist je dat Tessa Wullaert haar debuut in het vrouwenvoetbal maakte bij Essevee? Of dat Jana Coryn en Silke Demeyere via onze jeugdopleiding doorbraken tot de Red Flames en de internationale top? 

Ook vandaag scoren we hoog met onze jeugdopleiding. Heel wat meisjes uit de Essevee Academie komen ook uit voor onze nationale jeugdploegen of groeien uit tot een van de speelsters van onze Essevee Women, onze A-kern die uitkomt in de Lotto Super League. 

Meer over de damesafdeling

Inschrijven!

Word jij de volgende ster bij Essevee of van de Red Flames? Schrijf dan in via het formulier op deze pagina. Heb je nog extra vragen? Vermeld ze dan bij de "Opmerkingen" of stuur een mailtje naar academie@essevee.be.

Inschrijven!

Het is voorlopig niet meer mogelijk om in te schrijven. Contacteer de Academie op academie@essevee.be voor een plaatsje op de wachtlijst.

Close