webbanner_detectiedagdames2

Detectiedag voor meisjes

Detectiedag voor meisjes

Voetbal voor iedereen, ook bij Team Essevee. De eerste editie van 2020 stond gepland op zondagvoormiddag 9 februari 2020 maar daar stak het stormweer een stokje voor. Op zondag 8 maart 2020 organiseren we op het oefencomplex in Zulte een nieuwe open detectiedag voor meisjes die geboren zijn tussen 2004 en 2011.

We nodigen alle meisjes die voetballen of (nog) niet voetballen uit voor een gratis kennismakingstraining door trainers van de Essevee Academie. Schrijf nu in via het formulier op deze pagina!

Succesvolle jeugdopleiding

Wist je dat Tessa Wullaert haar debuut in het vrouwenvoetbal maakte bij Essevee? Of dat Jana Coryn en Silke Demeyere via onze jeugdopleiding doorbraken tot de Red Flames en de internationale top? 

Ook vandaag scoren we hoog met onze jeugdopleiding. Heel wat meisjes uit de Essevee Academie komen ook uit voor onze nationale jeugdploegen of spelen bij de Yellow Flames, het eliteteam van de topsportschool voetbal.

Vandaag zijn net geen 100 speelsters actief in de damesafdeling van de Essevee Academie, verspreid over twee seniorploegen en drie jeugdploegen (U15, U13 en U12). Volgend seizoen breiden we dat aantal nog uit met een U11-ploeg voor meisjes die geboren zijn in 2009, 2010 of 2011.

De Essevee Academie heeft als doelstelling om vanaf volgend seizoen actief te zijn op provinciaal niveau met alle jeugdploegen van de damesafdeling.

Meer over de damesafdeling

Inschrijven!

Word jij de volgende ster Essevee of van de Red Flames? Schrijf dan in via het formulier op deze pagina. Heb je nog extra vragen? Vermeld ze dan bij de "Opmerkingen" of stuur een mailtje naar academie@essevee.be.

Inschrijven!

Close