banner_academie23

Essevee Academie

1 verhaal, 1 visie, 1 identiteit

De Essevee Academie is een van de grootste voetbalacademies van België. Jongens-, dames- en meisjesvoetbal maar ook het G-voetbal zorgen voor een grote diversiteit bij Team Essevee. Daarom kiezen we voor uniformiteit: 1 infogids, 1 gedragscode, 1 huisstijl, ... voor de volledige Academie.

Download de infogids

De verschillende departementen versterken elkaar dankzij een kruisbestuiving. Zo brengen we samen de Academie naar een hoger niveau. Zowel sportief als extrasportief (zoals de evenementen) streeft de Essevee Academie meer dan ooit naar een gedeelde visie. Samen alles geven want... Tope Es Alles Meuglijk!

Heb je vragen voor de Essevee Academie? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Zegekring
Oefencomplex

Accommodatie

Met twee complexen beschikt de Essevee Academie over alle faciliteiten die nodig zijn om top(jeugd)voetbal te organiseren

Oefencomplex Waregem
Zuiderlaan 30
8790 WAREGEM

Gemeentelijk Sportstadion Zulte
Kastanjelaan 75
9870 ZULTE

In Zulte beschikken we over een synthetisch grasveld en een natuurgrasveld. In Waregem wordt het nieuwe oefencomplex omringd door zeven natuurgrasvelden, drie minivoetbalvelden en een synthetisch oefenveld.

Beleid medische cel

Essevee zet hard in op de medische begeleiding van haar jeugdspelers. Alle informatie over de procedure bij een blessure en de bezetting van de medische cel vindt u in het onderstaande document.

Beleid medische cel (PDF)

Document ongevalsaangifte

Hieronder kan u het bestand voor ongevalsaangifte downloaden.

Ongevalsaangifte

20220910 U14 SV Zulte Waregem - KVC Westerlo 008_
20220820 U11 SV Zulte Waregem - RSC Anderlecht 014_

Beleid grensoverschrijdend gedrag

De Essevee Academie staat gekenmerkt om haar respectvol en correct beleid met een duidelijk omschreven gedragscode voor coaches, ouders en actieve leden. Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen tekende Essevee een proactief beleid uit omtrent alle vormen van grensoverschrijdend gedrag.

Met bijna 600 actieve leden behoort de Essevee Academie tot de grotere voetbalacademieën van België. Zowel jongens (op regionaal en elite niveau), vrouwen (jeugd en seniors) als G-voetbal hebben hun plaats in onze werking. Die grote diversiteit vraagt om een gepast beleid.

Meer lezen

Meldpunt

Close