Essevee Business Community

DSC04035low
Toppers noa 2
Partner lunch boudin
Essevee Business Launch 72ppi 064
DSC08044low
DSC00689

De Essevee Business Community is dé plek voor zakelijke activiteiten rondom Essevee. Het biedt bedrijven een uniek platform voor netwerken, samenwerken en voetbalplezier, met exclusieve mogelijkheden zoals VIP-evenementen, hospitality-arrangementen en merkpromotie.

De Essevee Business Community vormt het kloppende hart van de zakelijke activiteiten rondom Essevee. De gemeenschap biedt een uniek platform voor bedrijven om te netwerken, samen te werken en te genieten van het voetbal. Met een sterke focus op het creëren van waardevolle verbindingen, biedt de EBC een scala aan exclusieve mogelijkheden, van VIP-evenementen en hospitality-arrangementen tot merkpromotie en exposure. 

Of het nu gaat om het versterken van zakelijke relaties, het vergroten van merkbekendheid of het stimuleren van klantbetrokkenheid, de EBC biedt een unieke omgeving waarin bedrijven hun doelstellingen kunnen realiseren. Door de kracht van voetbal te combineren met zakelijke opportuniteiten, streeft de Essevee Business Community ernaar om een platform te bieden dat niet alleen succesvolle samenwerkingen faciliteert, maar ook bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van haar leden, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Bent u partner bij SV Zulte Waregem? Dan wordt u steeds op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief van onze activiteiten.

Vincent Yserbyt (peter), Ghistelinck Automotive 
Bernard Feijtraij, Cras
Steven Vernackt, Buro Modern
Maxim De Vriese, Renson
Jonas Dejager, Q&0
Bjorn Adins, Adins Advocaten
Hans De Keyser, Groep Verhelst

Marie Werbrouck, SV Zulte Waregem
Robbe Lemmens, SV Zulte Waregem

Business lunch 1

Jaarlijkse activiteiten

Dompel jezelf onder in een wereld van zakelijk netwerken en culinaire verfijning met de exclusieve Business Lunches van Essevee. Vier keer per jaar op een woensdagmiddag brengen we ondernemers, leidinggevenden en professionals samen voor een unieke gelegenheid om te netwerken en te genieten van een gastronomische lunch.

Tijdens deze Business Lunches staat netwerken centraal. Het is dé gelegenheid om waardevolle zakelijke contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Onze evenementen zijn zorgvuldig ontworpen om een ontspannen en toch professionele sfeer te bieden, waarbij de nadruk ligt op het opbouwen van duurzame zakelijke relaties.

Naast het netwerken geniet je tijdens de Business Lunches van een overheerlijke gastronomische lunch, bereid door onze getalenteerde chefs. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je in goed gezelschap geniet van culinaire hoogstandjes.

Bovendien bieden we bij elke Business Lunch inspirerende gastsprekers aan, met een boeiende zakelijke insteek. Leer van de ervaringen en inzichten van gerenommeerde professionals en laat je inspireren voor jouw eigen zakelijke traject.

Elk jaar komen families, leraren en vrienden samen in het hart van ons stadion om de bijzondere mijlpalen van onze leerlingen te vieren. Ondersteund door het EBC-bestuur, bieden we een inspirerende en feestelijke gelegenheid waarin we het harde werk en de toewijding van onze jonge talenten erkennen en vieren.

Van leerlingen die zich onderscheiden in academische prestaties tot zij die excelleren in sport, kunst en leiderschap, onze proclamatie is een eerbetoon aan diversiteit en prestatie. Het is een moment waarop we samen komen om de volgende generatie te eren en te motiveren in hun toekomstige avonturen.

Het jaarlijkse evenement 'De Toppers', georganiseerd door de EBC, is een exclusief event. De Toppers brengt top-ondernemers samen op een toplocatie, waar ze kunnen genieten van culinaire hoogstandjes bereid door topchefs, en dit alles ter ondersteuning van het goede doel.

Toppers noa 1

2023

Vlak voor het startschot van de Waregem Koerse Feesten stelt Essevee hun spelerskern voor aan het brede publiek in park Baron Casier. De business-partners konden vooraf genieten van een zomerse receptie in het kasteel.

In december 2022 vond de eerste activiteit van de vernieuwde Essevee Business Community plaats. Vincent Yserbyt, CEO van Group Ghistelinck en peter van de nieuwe EBC, nam onze businesspartners mee richting Ieper, waar hij een beklijvende rondleiding gaf op het strijdtoneel van WOI.

Bekijk de video

Essevee Santé, dat is klinken op het nieuwe jaar!

Op dinsdag 6 februari werden alle mainpartners en skyboxhouders uitgenodigd op Essevee Santé, ons officieus nieuwjaarsdiner powered by ABN Amro Private Banking België. Ook het bestuur, enkele spelers en stafleden van SV Zulte Waregem waren aanwezig om te genieten van de heerlijke catering van Ateljee G by Gilles Pauwels, Viskok van het Jaar 2024. 

Essevee Santé was de perfecte gelegenheid voor alle genodigden om te klinken op het nieuwe jaar, te netwerken, en vooral om te genieten.

Meer info
Boudin lunch 1

Vorige activiteiten

D’Longueville, Primadonna en Bistro Berto slaan samen met de Essevee Business Club de handen in elkaar en brengen Food & Fashion naar de Zuidercorner van de Elindus Arena.

Naast twee modeshows en smakelijke intermezzo's, kregen de partners de gelegenheid om hun merk te presenteren en relaties op te bouwen door middel van creatief ingerichte standjes verspreid over de verschillende ruimtes.

Skybox is the limit, een event in de Zuidercorner van de Elindus Arena, bracht een unieke mix van culinaire verfijning en bedrijfsnetwerken samen. Gasten werden verwend met een scala aan smaken en delicatessen, terwijl ze genoten van het adembenemende uitzicht vanuit de exclusieve skyboxen.

Partners kregen de gelegenheid om hun merk te presenteren en relaties op te bouwen door middel van creatief ingerichte standjes verspreid over de verschillende ruimtes.

Een club kan op sportief vlak geen hoog niveau halen zonder partners, daarom worden de partners aan het begin van het seizoen uitgenodigd op een gezellige receptie waarbij de strategie, visie en activiteiten-agenda van het komende seizoen wordt besproken.

De excursie met EBC naar Pommery was een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelde en de geest verrijkte. Te midden van de weelderige wijngaarden van de regio Champagne ontdekten de deelnemers de rijke geschiedenis en het vakmanschap achter een van 's werelds meest geprezen champagnehuizen.

De excursie met EBC naar AB InBev was een fascinerende reis door de dynamische wereld van bierbrouwen en innovatie. In het hart van een van 's werelds grootste brouwerijen kregen de deelnemers een exclusief kijkje achter de schermen van het productieproces en de strategieën die leiden tot de creatie van enkele van 's werelds meest geliefde biermerken. Uiteraard kon een korte tap-cursus en bierproeverij niet ontbreken!

De kaartavond in Studio Essevee, georganiseerd door de EBC van Zulte Waregem, bracht een avond vol gezelligheid en competitie voor alle deelnemers. Onder het genot van een drankje en hapje werden kaartspellen gespeeld in een ontspannen sfeer, terwijl de spanning van de wedstrijd zorgde voor een bruisende energie in de studio.

De winterstage in Marbella bood een perfecte mix van sportieve passie en zakelijke netwerkmogelijkheden onder een stralende zon. Samen met een 50-tal businesspartners vertrokken we naar Marbella voor een unieke ervaring boordevol voetbal, inspiratie en gezelligheid. Terwijl onze spelers zich voorbereidden op uitdagende wedstrijden, boden wij onze business community een exclusieve kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en relaties te versteken in een ontspannen sfeer en omgeving!

Na de corona-pandemie organiseerden de Essevee Business Club en supportersfederatie EsseveeFANS "De Witte Wedstrijd". Alle zorgmedewerkers uit de brede regio werden uitgenodigd op deze wedstrijd om hen te bedanken voor de dagelijkse zorg die zij bieden.

Essevee Business Launch 72ppi 060

Nieuws

Businesslunch 3 1
06 mrt 2024
Business
3de Essevee Business lunch by ABN Amro
DSC00844
06 feb 2024
Business
Essevee Santé
Ghistelinck 1
23 jan 2024
Business
Essevee Business Community bij Le Bistrot de Paul
Boudin lunch 1
20 dec 2023
Business
2de Essevee Business lunch by ABN Amro
Business lunch 1
18 okt 2023
Business
1e Essevee Business lunch by ABN Amro
EBC schenking toppers
23 sep 2023
Business Community
Essevee Business Community schenkt 39.500 euro aan goede doelen
De Toppers 1
27 apr 2023
Business
De Waregemse Toppers 2023

Onze main partners

01 DL
02 WNG
03 Jupiler
04 Saxo
05 Ghistelinck
06 Betesco
07 Cras
08 Patrick
09 Stad Waregem
10 Elindus
11 Napoleon

Blijf op de hoogte van onze business nieuwtjes