EBC naar Ieper

15 dec 2022

EBC Ieper

Essevee Business Club - Ypres Salient

De uitstap naar Ieper was een indrukwekkende dag vol historie, verbondenheid en respect. Onder de deskundige leiding van onze toegewijde EBC-peter, en CEO van Ghistelinck Automotive, Vincent Yserbyt, werden de businesspartners meegenomen op een betekenisvolle ontdekkingstocht door de prachtige stad Ieper.

Het bezoek aan de oorlogskerkhoven bracht een diepgaand eerbetoon aan de gevallenen van de Eerste Wereldoorlog. Samen verkenden we de serene omgeving, reflecteerden we op de geschiedenis en eerden we de moed en opoffering van zij die hun leven gaven voor vrijheid en vrede.

Na deze ontroerende ervaring genoten we van een hartverwarmend diner, waarbij gesprekken over de gedeelde ervaringen de banden tussen deelnemers versterkten. En uiteraard, als eerbetoon aan de traditie en als symbool van respect, woonde de groep de indrukwekkende Last Post ceremonie bij, waarbij we bloemen neerlegden om onze dankbaarheid te tonen.

De uitstap naar Ieper met de EBC Zulte Waregem was niet alleen een gelegenheid om te genieten van gezelschap en culinaire geneugten, maar ook een kans om stil te staan bij de geschiedenis, solidariteit te tonen en verbondenheid te versterken binnen de gemeenschap van Zulte Waregem.