ABO 2024-2025

20230224 SV Zulte Waregem KV Kortrijk 008

Essevee, das oes ziele.

Het afgelopen seizoen was jullie steun ongezien. Zowel thuis als op verplaatsing waren jullie massaal van de partij en stonden jullie er bij winst en verlies. Meer dan ooit is duidelijk dat jullie, onze fans, Essevee meedragen in jullie ziel en hart. En daarom willen we jullie er ook komend seizoen bij op de tribunes!

Oes Ziele, Oes Erte.

We hebben samen al heel wat beleefd, van last-minute overwinningen tot diepe teleurstellingen. Maar net die emoties geven aan dat Essevee ons allemaal nauw aan het hart ligt. Want hoe meer je iets lief hebt, hoe dieper de emoties. En ja, die liefde stelt ons soms teleur maar we geven het nooit op.

Van de voordelen van jouw abonnement en de voorrangsperiode voor huidige abonnees tot onze businessformules en een praktische gids om jouw seizoenskaart in enkele klikken te bestellen… Je vindt het allemaal op deze pagina zodat we jou straks opnieuw mogen verwelkomen in de Elindus Arena!

Praktische info over jouw abonnement

Jouw steun is van goudwaarde, daarom willen we jou er ook het aankomende seizoen absoluut bij in de Elindus Arena! Met een abonnement op zak zit je klaar om alle thuiswedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen vanop de eerste rij te beleven. Je bent niet alleen zeker van jouw favoriete plaats, je bespaart ook tot 40% in vergelijking met de aankoop van losse tickets. Jouw seizoenskaart geldt voor alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie van de Challenger Pro League. De wedstrijden bij eventuele Play-Offs zijn niet inbegrepen in uw abonnement.

Net zoals elk seizoen geniet je ook nu van heel wat voordelen als abonnee. Wat je echt moet weten voor het nieuwe seizoen:

Ook dit jaar zijn er enorme voordeeltarieven voor kinderen, jongeren en gezinnen.

Vanaf 16 juni kan je als huidige abonnee al online jouw abonnement aankopen. In de Essevee Shop koop je jouw seizoenskaart vanaf dinsdag 18 juni zodat je zeker bent van je plaats in de Elindus Arena voor het seizoen 2024-2025.  Had je in het seizoen 2023-2024 een abonnement? Dan behoud je tot en met zondag 21 juli voorrang op jouw plaats.

We mochten het vorig jaar ondervinden, ook in de Challenger Pro League brengen de topaffiches heel wat fans op de been. Dankzij een abonnement ben jij elke thuiswedstrijd zeker van jouw plaats en heb je vaak de exclusiviteit om extra tickets te bestellen! Toch liever een nieuwe plaats om niets te missen van onze wedstrijden? Contacteer hiervoor ticketing@essevee.be.

Wil je de thuiswedstrijden samen met het gezin beleven? Vanaf €220 scoor jij een familie-abonnement! (volwassene + -16 jaar) *enkel geldig in de familietribune.

Je winkelt met 10% korting op wedstrijdkledij in onze Essevee Shop.

Je scoort een abonnement voor The Farm en het Essevee oefencomplex (alle wedstrijden van Jong Essevee en Essevee Women) aan een mooi voordeeltarief

ABO TARIEVEN update

Voorrangsperiode en extra voordelen!

Een boer krijg je niet klein, die keert altijd terug. Om jullie terugkeer naar de Elindus Arena te vieren, pakken we dit seizoen uit met extra voordelen en kansen op fantastische ervaringen!

Koop jij jouw abonnement voor het seizoen 2024-2025 dan trakteren we jou op heel wat leuke kortingen! Je ontvangt bij je aankoop een exclusief Essevee-bonnenboekje met tal van promoties en mooie kortingen.

Alle fans die tijdens de voorrangsperiode een abonnement voor het nieuwe voetbalseizoen aankopen, maken kans op een van de vijf unieke fanbelevingen. Hoog tijd dus om jouw seizoenskaart te bestellen en wie weet zit jij straks aan de ontbijttafel met onze spelers, ga je mee op verplaatsing met het mediateam, geef je de aftrap van een thuiswedstrijd, beleef je een volledige trainingsdag in het spoor van je favoriete Boer of beleef je met het hele gezin een unieke wedstrijdervaring.

De Elindus Arena is niet alleen dé place to be voor voetbalwedstrijden. Ook na de 90 minuten tussen de lijnen organiseer jij jouw event of kom je sporten in het stadion. Bij aankoop van jouw abonnement geniet je van 10% korting bij Ballroom Events en ga je 1 week gratis sporten bij NRG Fitness Waregem.

Voorrangsperiode def

Geniet van onze voordeeltarieven!

Naast tal van voordelen kan je bij je aankoop van een nieuw abonnement misschien ook genieten van een van onze voordeeltarieven. Ben je jonger dan 16 of 23 jaar, ben je andersvalide of rolstoelgebruiker? Bekijk onze tabel hieronder en ontdek de prijzen per categorie. Indien je vorig seizoen nog geen gebruik maakte van een van deze categorieën, m.u.v. -16 en -23, neem dan contact op met onze ticketingdienst.

Zoals je ongetwijfeld weet, is Essevee een echte familie-club. Daarom willen we niet alleen jou, maar het hele gezin er bij in de Elindus Arena! Wil je de thuiswedstrijden samen met het gezin beleven? Vanaf €220 scoor jij een familie-abonnement! (volwassene + -16 jaar) *enkel geldig in de familietribune.

Voordeeltarieven24x25

Scoor nu je abo 2024-2025!