1 maand geleden gepost

Ontdek alle ticketinfo voor de thuiswedstrijd tegen Jong Genk

Op zondag 21 januari is Jong Genk het eerste team dat op bezoek komt in de Elindus Arena. Voor deze achttiende speeldag willen we jou er graag bij! Ontdek hier alle ticketinformatie voor het duel met de Limburgers.

SCOOR NU JE HALFJAARLIJKSE ABO

1/2 ABO

Essevee draait mee bovenin en dat is ook dankzij de steun van onze fans tijdens de voorbije wedstrijden. Maar om te streven naar het beoogde doel hebben we iedereen nodig, beginnend met het duel tegen Seraing! Daarom scoor je vanaf nu jouw halfjaarlijks abo en mis je geen enkele thuiswedstrijd van de terugronde.

Ticketinformatie

Koop je liever toch een los ticket voor deze wedstrijd, de ticketverkoop voor Essevee - Jong Genk loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Je kan zoals gewoonlijk online of in de Essevee Shop jouw ticket aankopen. Van dinsdag t.e.m. donderdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor de aankoop van jouw tickets. 

Reserveer je jouw plaatsje in de Elindus Arena liever vanachter jouw gsm of laptop? Scoor je tickets online op essevee.be/tickets. In enkele klikken heb je jouw tickets voor de volgende thuiswedstrijd op zak.

De loketten aan het stadion openen op wedstrijddag om 12.00 uur.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

SCOOR NU JE TICKETS!

MATCHDAY LUNCH

Voor onderstaande prijzen geniet je van een heerlijk buffet waarbij je de keuze hebt tussen stoofvlees of vol-au-vent aangevuld met Belgische frietjes.

Speciaal om het nieuwe jaar te vieren trakteert Essevee met een lekker aperitief en een verse koffie om helemaal op te warmen voor Essevee - Jong Genk. Daarnaast geniet je van doorlopende toegang tot de bar in Studio Essevee tijdens de wedstrijd.

Studio Essevee wordt dé place to be voor deze Matchday Lunch vanaf 11.30 uur. Een gezellig kader wordt gecombineerd met een streepje muziek om zo nog voor het eerste fluitsignaal al te scoren!

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zondag 21 januari met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close