Essevee Trophy 2024

23 jan 2024

Strijd met je collega's voor de Essevee Trophy 2024! 


Haal jouw voetbalschoenen maar van onder het stof, want daar is de derde editie van de Essevee Trophy! Samen met jouw collega’s strijd je, op de velden van Zulte Waregem, voor de felbegeerde Essevee Trophy!

Wie?
Samen met je collega’s tover je jouw beste dribbelskills en meest gerichte schoten uit je hoed om de tegenstanders te overklassen.


Wat?
In een vijf-tegen-vijf toernooi (max. 10 spelers per team) krijg je de kans om andere deelnemende bedrijven van het kastje naar de muur te spelen. Op een veld van 20 op 30 meter zoek jij naar de ruimtes om de tegenstander uit verband te spelen. 
De teams worden na inschrijving goed gemonitord zodat onze toernooiverantwoordelijke een correcte groepsindeling kan maken naar gelang het spelniveau van de teams.

Waar en Wanneer?
De velden van Zulte Waregem* vormen dit jaar het decor van de Essevee Trophy! Op woensdag 8 mei om 16.30 uur gaat de eerste bal aan het rollen. Enkele uren later kennen we de derde winnaar van de Essevee Trophy.

Maar voor deze derde editie stopt het niet bij de uitreiking van het toernooi. De Essevee Trophy gaat dit jaar gepaard met een onvergetelijke afterparty! Verschillende DJ’s blazen het dak eraf en zorgen voor een stevig feestje!

*Afhankelijk van het competitieverloop van de A-kern zal het toernooi doorgaan in de Elindus Arena of op de velden van het oefencomplex. 

Inschrijven
Ben je klaar om je innerlijke Ruud Vormer of Jelle Vossen naar boven te halen? Schrijf je dan nu in voor de Essevee Trophy 2024. Vorm een team met maximum 10 collega’s, bedenk een leuke teamnaam en schrijf je in via het inschrijvingsformulier op deze pagina!

Inschrijven voor de Essevee Trophy kost €500 per team. Dit pakket bestaat uit:

- Deelname aan het toernooi met maximum 10 spelers

- Verzekering voor alle deelnemende spelers

- Dranktegoed + eetbonnen

- Afterparty

Aarzel niet om je in te schrijven, want net als bij de vorige edities zullen de plaatsjes snel worden ingenomen! In totaal kunnen 24 teams deelnemen aan de Essevee Trophy.

Trophy24 portrait
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.