Mobiel opladen met de Starnet APP

Cashless payment1

Dankzij Starnet betaal je snel en eenvoudig cashless in de Elindus Arena. Nu kan je met de Starnet Cashless app ook je saldo raadplegen én in enkele seconden mobiel opladen.

Je kan de Starnet Cashless app downloaden in de Play Store (klik hier) of App Store (klik hier). Natuurlijk kan je ook nog steeds terecht aan de oplaadpunten in het stadion.

Je kan de Starnet Cashless app downloaden in de Play Store (klik hier) of App Store (klik hier). Natuurlijk kan je ook nog steeds terecht aan de oplaadpunten in het stadion.

5 euro bonus bij je oplading

Laad nu je betaalkaart op voor 100 euro en Team Essevee geeft je een bonus van 5 euro. Deze bonus geldt voor alle opladingen via de Starnet Cashless App.

De extra 5 euro komt op je betaalkaart van zodra je de kaart op een betaalkassa legt in de Elindus Arena.

Sneller opladen dan ooit

Nadat je de app op je smartphone hebt staan, kan je sneller dan ooit je betaalkaart opladen.

Je maakt eenmalig een account aan in de app en daarna kan je altijd in enkele klikken volledig mobiel opladen:

Selecteer Essevee in de beschikbare events. Je kan Essevee rechtsboven als favoriet aanduiden.

Maak eenmalig een account aan en registreer je betaalkaarten. Dat doe je door de negencijferige code op de achterzijde van je abonnement of betaalkaart in te geven. TIP: registreer alle betaalkaarten van het gezin, geef ze een naam en laad snel en eenvoudig de kaart van je kinderen op!

Selecteer de kaart die je wilt opladen. Je kunt nu kiezen om op te laden (TOP UP) of om je saldo te raadplegen (BALANCE).

Als je oplaadt, kies je eenvoudig een bedrag vanaf 5 euro en de app leidt je automatisch om naar de Bancontact-app of de app van jouw bank.

Bevestig de overschrijving en het geld komt op je betaalkaart van zodra je je kaartje op een betaalkassa legt.

Meerdere betaalkaarten opladen

In de app houd je een "portefeuille" bij met meerdere betaalkaarten. Zo kan je snel en eenvoudig de betaalkaarten van je zoon of dochter opladen. Handig toch?

Je voegt betaalkaarten toe door eenmalig het kaartnummer in te geven. Geef een naam aan je betaalkaart zodat je weet welke kaart je oplaadt in de toekomst.

DSC09021

Problemen met online cashless opladen?