1 week geleden gepost

Wie loopt weg met de eerste Essevee Business Cup?

Op vrijdag 4 januari 2019 strijden business partners van Team Essevee om de eerste Essevee Business Cup. Heb je zelf een gouden linker, is je financieel manager een beenharde verdediger of heb je een vinnige spits op de marketingdienst? Schrijf dan nu in en toon het voetbaltalent van jouw bedrijf op ons indoor kunstgrasveld!

Essevee Business Cup

In het nieuwe jaar vliegen we er meteen sportief in. Voor bedrijfsteams organiseert de Essevee Business Club een minivoetbaltornooi (5 tegen 5). Er is plaats voor maximaal 20 ploegen dus snel zijn is de boodschap.

Inschrijven

De wedstrijden worden afgewerkt op het hoogwaardige indoor kunstgrasveld van het WaregemSportCenter en Team Essevee. Tijdens de matchen is er (natuurlijk) een bar en zorgen we voor ambiance en sfeer.

Programma

18.00 uur | Start poulewedstrijden (10 minuten, shoot-outs bij gelijkspel) met aansluitend halve finales en finale
21.00 uur | Gastronomische hamburger met frietjes* in The Green, het restaurant van Waregem Golf
22.00 uur | Prijsuitreiking met tal van leuke prijzen en de felbegeerde wisselbeker

Deelnemen!

Je betaalt 500 euro per bedrijfsteam van maximaal 10 personen. Inbegrepen in deze prijs: inschrijving voor het tornooi, gebruik kleedkamers, verzekering, 10 eetbonnen*, 20 drankbonnen en een ticketvoucher voor een thuiswedstrijd van Essevee.

Inschrijven

* Inschrijven voor de catering apart kan voor 30 euro per persoon.

Met dit tornooi steunt de Essevee Business Club de Essevee Academie, waaronder de provinciale en elite jeugd, de dameswerking en uiteraard ook het G-voetbal. Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief btw.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close