4 weken geleden gepost

W-Fest en Essevee slaan de handen in elkaar

Na overleg met de veiligheidsdiensten werd onze thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi verplaatst omdat in hetzelfde weekend het muziekfestival W-Fest plaatsvindt aan het Regenboogstadion. Onze tweede thuiswedstrijd staat nu geprogrammeerd op maandag 19 augustus. W-Fest en Essevee slaan de handen in elkaar om de kalenderwijziging te compenseren.

Het is uitzonderlijk dat een competitiewedstrijd op maandagavond wordt afgewerkt. Daarom staken W-Fest en Essevee de koppen samen en dokterden ze een leuk voordeel uit voor beide partijen. Tope Es Alles Meuglijk!

Omwille van de last minute kalenderwijziging biedt W-Fest alle abonnees die de wedstrijd tegen Sporting Charleroi bijwonen een voucher van 15 euro die kan worden gebruikt op W-Fest 2020. Die editie vindt plaats van 21 mei tot en met 24 mei. Op zijn beurt nodigt Essevee de medewerkers van W-Fest uit voor de wedstrijd tegen Charleroi.

Abonnementen en tickets

Abonnementen zijn doorlopend beschikbaar in de Essevee Shop of op essevee.tickethour.be. Al vanaf 190 euro mis je geen bal van Team Essevee in het nieuwe seizoen.

Nu bestellen

Tickets voor de wedstrijd tegen Sporting Charleroi zijn vanaf dinsdag 30 juli te koop in de Essevee Shop of via essevee.tickethour.be.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close