1 week geleden gepost

Drie zomervoetbalstages bij de Essevee Academie

Deze zomer organiseert de Essevee Academie maar liefst drie voetbalstages. Na de voetbalstage en cogistage begin juli volgt nu ook een voetbalstage in augustus. Je kan nu al inschrijven voor deze topstages!

De Essevee Academie organiseert twee "traditionele" zomervoetbalstages. Daarnaast organiseren we voor de vierde keer een cogistage, waarbij de cogimethodiek centraal staat.

1) Zomerstage: maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli

We openen de zomervakantie met de traditionele zomerstage. DIt jaar kunnen er slechts 72 deelnemers inschrijven dus wees snel!

Inschrijven

2) Cogistage: maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli

Voor de vierde keer organiseren we een cogi- en techniekstage. Kurt Cannoot, expert in de cogimethodiek en coördinator elite middenbouw bij Essevee, ontvangt je samen met andere trainers van de elitewerking van de Essevee Academie in Zulte.

Inschrijven

3) Zomerstage: maandag 19 augustus tot en met 23 augustus

Voor het eerst kan je ook in augustus deelnemen aan een zomerstage. Er is plaats voor 72 deelnemers op deze 'traditionele' zomerstage.

Inschrijven

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close