webbanner_fans-ticketactie

Maak kans op een VIP-beleving met enkele Essevee-coryfeeën

Op zaterdag 11 september nemen we het in de Elindus Arena op tegen Cercle Brugge. En op 25 september maken we ons op voor Dé Derby. Als abonnee ben jij er ongetwijfeld bij om onze jongens naar de overwinning te schreeuwen, maar we hebben een extraatje in petto. Breng 3 of 4 vrienden mee naar de thuiswedstrijd tegen Cercle en/of KV Kortrijk en maak kans op een VIP-beleving voor jezelf en je vrienden.

 

Samen met je vrienden kan je Essevee - Cercle Brugge en Essevee - KV Kortrijk op een buitengewone manier beleven. Aan de zijde van Olivier Deschacht en Frédéric Dupré (thuiswedstrijd tegen Cercle) en Jens Naessens en Sander Coopman (thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk) schuif je aan tafel in onze VIP en mis je geen seconde van de wedstrijd. Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke ervaring?

Jij als abonnee boekt de tickets voor je vrienden aan 50% korting

Breng 3 of 4 vrienden mee naar de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge en/of KV Kortrijk. Dankzij jou genieten zij van 50% korting per ticket.

Koop de extra tickets in de Essevee Shop of online. Houd alvast jouw kaartnummer bij de hand en vraag je vrienden hun geboortedatum en e-mailadres.

KOOP NU JE TICKETS

Hoe maak ik kans op deze unieke beleving?

  • Kies jouw wedstrijd
  • Selecteer de plaatsen voor je vrienden
  • Voer de gegevens van je vrienden in (voornaam, naam, geboortedatum en e-mailadres)
  • Geef jouw kaartnummer in en klik op ‘Pas toe’. Jouw kaartnummer vind je op de achterzijde van je abonnement. De korting wordt automatisch verrekend
  • Opgelet: jouw kaartnummer kan je slechts 1x gebruiken per wedstrijd
  • Bevestig je keuze en betaal online

Supporter samen met Deschacht, Dupré, Naessens of Coopman

Alle abonnees die voor vrijdag 10 september 17.00u (wedstrijd Essevee - Cercle Brugge) en/of vrijdag 24 september (wedstrijd Essevee - KV Kortrijk) 3 of 4 extra tickets kopen voor de wedstrijd maken automatisch kans op een geweldige upgrade: je schuift met je vriendengroep mee aan de VIP-tafel van Essevee-coryfeeën Olivier Deschacht en Frédéric Dupré of Jens Naessens en Sander Coopman. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Het wedstrijdreglement vind je hier.

Close