webbanner-ladies@essevee

Ladies@Essevee

Ook bij Essevee willen we de Internationale Vrouwendag in de kijker zetten en ons steentje bijdragen. Daarom bieden we voor de topwedstrijd tegen KAA Gent op zondag 12 maart (16.00 uur) een speciaal Ladies@Essevee pakket aan. Neem je zus, dochter, nicht of vriendinnen mee voor een gezellige namiddag voetbal en doorbreek het cliché dat voetbal enkel voor mannen is.

Woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag, een dag die volledig in het teken staat van solidariteit en emancipatie van vrouwen, telkens aan de hand van een actueel thema. Vorig jaar lag de focus van Internationale Vrouwendag op het doorbreken van stereotypen. Dit jaar is het thema 'onbeperkt leefbaar', waarbij voornamelijk aandacht gegeven wordt aan het toegankelijk en vrouwvriendelijk maken van de directe leefomgeving.

Wat houdt het Ladies@Essevee pakket in?

  • 4 tickets in de Vijvertribune
  • 4 sjaals om voluit te supporteren voor Essevee
  • 4 Essevee-pins indien je liever wat subtieler wil supporteren
  • 4 drankbonnen om te klinken op de overwinning
  • 4 kortingsbonnen om nog een souvenir uit de Essevee Shop mee te nemen naar huis

Wat kost het pakket?

Een pakket voor 4 vriendinnen kost slechts €60

Hoe kan je het pakket reserveren?

Het pakket kan zowel online (via invulformulier op deze pagina) en overschrijving gereserveerd worden, alsook in de Essevee Shop in het stadion. 

Heb je een abonnement en wil je vriendinnen meebrengen, of heb je andere vragen bij deze actie? Neem dan gerust contact op met ticketing@essevee.be

Inschrijven!


Close