webbanner_inschrijvingsform_zwagnt

Op zaterdag 10 oktober 2020 om 14.00 uur staat een topaffiche in de Women's Super League op het programma in het Regenboogstadion. De wedstrijd tussen Essevee en KAA Gent is de eerste wedstrijd in de Women's Super League ooit die in het Regenboogstadion wordt afgewerkt.

Tegelijkertijd staat de wedstrijd in het teken van de zorg. Samen met de Essevee Business Club en de Supportersfederatie EsseveeFANS nodigen we de zorgsector uit voor een namiddag Essevee.

Heb je geen abonnement? Dan kan je op donderdag 8 of vrijdag 9 oktober langskomen in de Essevee-shop, telkens van 10.00u tot 12.00 en 14.00u tot 17.00u, om een ticket aan te kopen. Tickets kosten 8 euro (vanaf 16 jaar) of zijn gratis tot en met 15 jaar.

Heb je vragen, aarzel niet ons te contacteren via ticketing@essevee.be.

Ik heb een abonnement

Abonnees kunnen de wedstrijd samen met hun bubbel bijwonen. Je hoeft enkel te registreren via deze pagina of in de Essevee Shop. Zorg dat je over de kaartnummers beschikt van al de abonnees hebt die in jouw bubbel zetten.

Je kan zelf kiezen in welke tribune (hoofdtribune, sfeertribune, familietribune) je de wedstrijd tegen KAA Gent wilt volgen. We bezorgen de e-tickets aan de bubbelverantwoordelijke.

Registreer hier

 

Ik werk zelf in de zorg

Via de Essevee Business Club kunnen we een aantal zorginstellingen uitnodigen. Werk jij ook in de zorg en wil je er ook bij zijn? Registreer dan jouw bubbel voor de wedstrijd van 10 oktober.

Je krijgt hetzelfde pakket aangeboden als de zorginstellingen (gratis ticket, twee drankbonnen en een eetbon voor de zorgkundige). We leggen je tickets klaar aan het loket op de wedstrijddag.

Registreer hier

 

Close