Banner_halfjaarlijkse1

Halfjaarlijkse abonnementen 2019-2020

Visual_Web_TarievenVoordelen

Halfweg de competitie strijdt Essevee volop mee voor een plaats in Play-Off 1. TOPE gaan we de strijd aan en daarom zijn vanaf dinsdag 12 november opnieuw halfjaarlijkse abonnementen te koop. 

Je krijgt heel wat moois voorgeschoteld: landskampioen Racing Genk komt in januari naar de Gaverbeek, we gaan voor eerherstel in De Derby en op de slotspeeldag ontvangen we Standard.

Bestel nu online

Daarnaast geniet je ook van alle voordelen van een abonnement. Je ontdekt op deze pagina alle redenen waarom je deze kans niet mag laten liggen. Aarzel niet en bestel snel en veilig online op essevee.tickethour.be of kom langs in de Essevee Shop!

  Standaardtarieven

  Tribune 1 - Hoofdtribune

  Vakken 101 tot 109

  170 euro

  Vakken 111-112-115-116

  210 euro

  Tribune 2 - Sfeertribune

  Vakken 201 tot 205

  130 euro

  Tribune 3 - Vijvertribune

  Vakken 311-312

  180 euro

  Vakken 313-314-315

  210 euro

  Tribune 4 - Familietribune

  Vakken 405 tot 409

  170 euro

  Voordeeltarieven

  -23 jaar

  100 euro (op alle tribunes)

  -16 jaar

  65 euro (op alle tribunes)

  Personen met een handicap*

  100 euro (op alle tribunes)

  Rolstoelgebruikers

  60 euro (+ begeleider gratis)

  * Op vertoon van uw invaliditeitsattest (66%)

   Breng vrienden mee voor een cashback

   De sfeer in het Regenboogstadion wil je samen met je familie, vrienden, collega's, ... beleven. Per nieuwe (halfjaarlijkse) abonnee die je meebrengt, krijg je 10 euro cash terug op jouw abonnement

   Voorwaarden voor de cashbackactie:

   • De actie is enkel geldig voor fans met een seizoensabonnement 2019-2020 die een fan aanbrengen die nog geen abonnement voor het seizoen 2019-2020 had.
   • De actie loopt tot en met vrijdag 13 december.
   Visual_Web_VoordelenKortingen

   Je abonnement is meer dan een seizoenkaart voor Team Essevee. Zo zijn er heel wat zaken inbegrepen in je abonnement. Bovendien geniet je van talloze voordelen bij zowel SV Zulte Waregem als bij onze partners.

   Kortingen in de Essevee Shop, een gratis koffie in Bistro Berto maar bijvoorbeeld ook korting op je tennislessen op het WaregemSportCenter. Bij aankoop van je abonnement ontvang je een folder met alle voordelen, kortingen en acties waar je kunt van genieten.

   Inbegrepen in je abonnement

   Jouw vaste plaats: het Regenboogstadion is van jullie! Met een abonnement reserveer je jouw vaste plaats in onze thuishaven. Zo mis je geen bal van Team Essevee.

   Voordelig tarief: het klinkt misschien logisch, maar je betaalt minder voor je halfjaarlijks abonnement dan iemand die losse tickets koopt.

   Jupiler Pro League: je halfjaarlijks abonnement verleent je toegang tot de resterende competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League. De vijf thuiswedstrijden in Play-Off 2 zijn inbegrepen in je abonnement. Bij kwalificatie voor Play-Off 1 geniet je van een voordeeltarief.

   Verdien je abonnement terug: overtuig als seizoensabonnee vrienden of familie om een halfjaarlijks abonnement aan te schaffen en krijg zelf 10 euro cashback terug op je abonnement. De voorwaarden van die actie vind je op deze pagina onder "Tarieven en cashback".

   Essevee Academie: met je abonnement kan je gratis de wedstrijden van onze beloften (in Petegem) en onze dames (in Zulte) bijwonen. Een leuk extraatje om je te belonen.

   Cashless payment: je abonnement is ook je betaalkaart in het Regenboogstadion. Je hoeft geen kaartje te gebruiken (met een waarborg van 1 euro) en je kunt snel en veilig opladen met de Starnet Cashless App. Wist je trouwens dat je voor iedere oplading vanaf 100 euro nog eens 5 euro extra krijgt van Essevee?

   Close