webbanner_abo2122_mbaye

Maak je keuze: all-in of regulier?

SV Zulte Waregem viert in 2021 zijn twintigste verjaardag. Ondanks de huidige onzekerheid staat al die tijd één ding vast. Wij zijn Essevee en wij kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van onze supporters. En nu, meer dan ooit, gaan we TOPE ALL-IN.

All-in of regulier abonnement?

Op essevee.be/abo vind je alle informatie over de abonnementen voor het seizoen 2021-2022 en de compensatieregeling voor het coronaseizoen. Ligt jouw besluit vast? Dan kan je het formulier op deze pagina invullen om die keuze door te geven.

Optie 1: ALL-IN VOOR ESSEVEE

Abonnees die hun onvoorwaardelijke steun voor Essevee tonen, doen dat door ALL-IN te gaan. Als jij de compensatie van vorig seizoen laat vallen, dan geven wij je toegang tot alle thuiswedstrijden van Essevee in de Elindus Arena: reguliere competitie, Champions Play-offs, Europe Play-offs, Croky Cup en oefenwedstrijd.

Deze formule is enkel beschikbaar voor fans die vorig seizoen een abonnement hadden. Ontdek hier de voordelen van een all-in abonnement.

Optie 2: REGULIER ABONNEMENT

Afgelopen seizoen beleefden we samen drie thuiswedstrijden. Ook volgend seizoen rekenen we op je steun. Ga je niet all-in maar blijf je de club wel trouw? Dan kan je tot maximaal 80% van de aankoopwaarde van je abonnement van vorig seizoen in compensatie opvragen.

Dat kan op drie manieren:

  • Korting op je abonnement voor het seizoen 2021-2022: als je op dezelfde plaats blijft zitten en je valt binnen dezelfde prijsklasse, dan betaal je dit seizoen dus slechts 20% van je abonnement
  • Betaalwaarde op je abonnement voor het seizoen 2021-2022: je ontvangt je volledige compensatie als (cashless payment) tegoed voor drank of eten in het stadion en je aankopen in de Essevee Shop
  • Beslis gewoon zelf: toon je warme hart en schenk een deel van je compensatie aan #TeamEssevee en bouw mee aan onze communitywerking, Academie, sfeeracties, …

Je kan ook kiezen voor een combinatie van de verschillende mogelijkheden. Nieuwe abonnees kiezen standaard voor een regulier abonnement.

Wat moet je weten over de abonnementen 2021-2022?

We kijken er naar uit om jullie opnieuw te ontvangen in de Elindus Arena, onze tweede thuis. Wat je echt moet weten voor volgend seizoen:

  • Bestaande abonnees kunnen kiezen voor een all-in abonnement of een regulier abonnement. Voor nieuwe abonnees ligt een regulier abonnement klaar.
  • Voor het derde seizoen op rij voeren we geen prijsstijgingen door. Er zijn abonnementen vanaf 190 euro, gezinnen krijgen tot 150 euro korting en er zijn mooie voordeeltarieven voor kinderen en jongeren. De tarieven vind je onderaan deze pagina.
  • Had je in het seizoen 2020-2021 een abonnement? Dan behoud je tot en met vrijdag 27 augustus voorrang op jouw plaats. Dat is langer dan ooit voordien, omdat we je willen belonen voor je steun afgelopen seizoen.
  • En staan er volgend seizoen weer wedstrijden achter gesloten deuren op de kalender? Dan zorgen we opnieuw voor een correcte compensatie.

Uw keuzeformulier

Gegevens van uw abonnement

Geef uw keuze door

 

Kiest u voor een regulier abonnement? Geef dan bij "Extra informatie" uw compensatiekeuze door: korting op abonnement, cashless betaalwaarde of een stuk compensatie laten vallen als steun. U kunt ook zelf een combinatie van meerdere opties voorstellen.

 

Close