Webbanner_Vaneigens_davy

Nieuw abonnement kopen

Vaneigens komt het terug

Hoe kan ik een abonnement kopen?

Vaneigens komt het terug. Maar voorlopig blijven we in ons kot. Ook de Essevee Shop blijft nog even gesloten dus je verlengt je abonnement online of telefonisch.

Essevee_20_21_Ticketing_AboprijzenV1_lowres

(klik op de afbeelding om te vergroten)

ONLINE

Leg jouw plaats in het Regenboogstadion vast via essevee.tickethour.be. Het kan snel en veilig in slechts enkele klikken.

Nu kopen

De betaling verloopt volledig via de website en je abonnement wordt thuisgeleverd. Vergeet dus zeker niet je e-mailadres, adres en telefoonnummer te controleren. 

TELEFONISCH 

Kan je niet online verlengen? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers op 056 44 00 42 (optie 2 voor ticketing). De Essevee Shop is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

Ze vragen je gegevens op, noteren je bestelling en bezorgen je de nodige informatie voor de overschrijving. Van zodra het geld op de rekening komt, leggen we je abonnement vast en sturen we het naar je thuis op.

GRATIS THUISLEVERING

Je seizoenkaart wordt thuis afgeleverd vanaf begin juli. Dat is ruim op tijd voor de eerste thuiswedstrijd. Zorg dus dat je zeker je adres, e-mailadres en telefoonnummer controleert bij je bestelling.

Wanneer kan ik een abonnement kopen?

De abonnementenverkoop start op dinsdag 2 juni 2020. Zoals steeds is er een voorrangsperiode voor abonnees. In die periode kan je als nieuwe abonnee enkel kiezen uit de vrije plaatsen.

Essevee_20_21_Ticketing_Visuals_Timeline_lowres

(klik op de afbeelding om te vergroten)

VOORRANGSPERIODE

De voorrangsperiode voor abonnees loopt tot en met maandag 13 juli. Abonnees verliezen daarna de voorrang op hun vaste plaats in het Regenboogstadion.

De vrije verkoop start op dinsdag 28 juli. Dan komen de niet-verlengde plaatsen beschikbaar voor iedereen.

EARLY BIRDS

De early birds die al in juni hun abonnement kopen, krijgen sowieso 10 euro betaalwaarde terug op hun abonnement. Bovendien krijgen 50 gelukkige fans hun abonnement thuis geleverd door onze spelers. Bestel dus in juni je abonnement en wie weet staat Olivier Deschacht of Jelle Vossen deze zomer bij jou aan de deur!

WISSELPERIODE

Wil je een abonnement in huis halen naast je vrienden of wil je samen met een bestaande abonnee nieuwe plaatsen zoeken? Dan kan je van 14 juli tot en met 24 juli langskomen in de Essevee Shop.

We kunnen geen garantie bieden op de plaats die jij wilt, maar onze medewerkers helpen je zo goed mogelijk op weg. Maak tijdig je keuze en geef je wensen door op deze pagina.

Gesloten deuren? Geld terug!

We kijken er allemaal naar uit. Iedereen snakt naar die eerste wedstrijd, die eerst avond terug in het Regenboogstadion.

Maar... zal er publiek worden toegelaten? Samen met de Supportersfederatie EsseveeFANS werkten we aan een eerlijk compromis. De wedstrijden achter gesloten deuren worden na het seizoen gewoon terugbetaald.

Meer info

Early bird: 10 euro korting in juni

Geen haar op je hoofd die er aan twijfelt om een abonnement in huis te halen? Strak plan, want we belonen onze fans die al in juni verlengen.

Early birds die in juni hun abonnement bestellen, ontvang meteen 10 euro terug als betaalwaarde op hun abonnement. En... 50 early birds krijgen hun abonnement bovendien thuisgeleverd door een van onze spelers.

Meer info

Bring a friend: 30 euro cashback

Meer dan ooit is het Regenboogstadion onze tweede thuis. Laat vrienden, familie, collega's, ... kennismaken met jouw favoriete team.

Per nieuwe abonnee krijg je 30 euro betaalwaarde terug op jouw abonnement. Vaneigens wil je het samen beleven. Tijdens de wisselperiode krijg je bovendien de kans om iemand een plaatsje bij jou in de buurt te geven.

Meer info

Jouw abonnement bij Essevee

Terugbetaling achter gesloten deuren

Laat ons eerlijk zijn. De kans bestaat dat er een of meerdere wedstrijden achter gesloten deuren zullen worden gespeeld dit siezoen. Daarom hebben we samen met onze Supportersfederatie EsseveeFANS een eerlijke regeling opgesteld waarbij je iedere wedstrijd achter volledig gesloten deuren terugbetaald krijgt.

Je kan na het seizoen kiezen tussen een korting op je abonnement voor volgend seizoen (of de Champions Play-Offs), betaalwaarde op je abonnement/betaalkaart of een terugbetaling. Op deze pagina hebben we alle informatie, voorwaarden en een aantal voorbeelden voor je opgesomd.

Prijzen nog minstens twee seizoenen behouden

Omdat jullie ons trouw bleven en blijven, hebben we geluisterd naar jullie opmerkingen. Samen met de supportersfederatie gingen we een engagement aan. We behouden de abonnementsprijzen per categorie, niet enkel voor komend seizoen maar ook meteen voor het seizoen 2021-2022.

Jullie vroegen geen compensatie voor de geschrapte wedstrijden voor vorig seizoen maar wij zorgen voor een correcte regeling voor dit én volgend seizoen. Dat wil zeggen dat je drie jaar op rij (2019, 2020 en 2021) zult kunnen rekenen op dezelfde prijs voor een abonnement in het Regenboogstadion.

Familie-abonnementen

Met een familie-abonnement geniet je als ouder van een fikse korting op het abonnement van je zoon of dochter. Je kan maximaal twee kinderen meebrengen aan een spotprijs. Je spaart 75 euro per kind uit.

familie-abonnementen

Bestaande abonnees met een familie-abonnement kunnen online verlengen (op voorwaarde dat de kinderen nog geen 16 jaar zijn geworden). Voor een nieuw familie-abonnement kan je contact opnemen met onze dienst ticketing of het formulier op essevee.be/familie invullen.

Voordeeltarieven

Jongeren, personen met een fysieke handicap en rolstoelgebruikers kunnen hun abonnement aan een voordeeltarief aankopen.

 • -16-jarigen en -23-jarigen: op basis van de leeftijd op 1 juli 2020
 • Rolstoelgebruikers: zowel op tribune 2 als 4 + gratis abonnement voor de begeleider inbegrepen
 • Personen met een fysieke handicap: enkel op vertoon van een geldig attest van een erkende instantie

Inbegrepen in jouw abonnement

Laat ons beginnen met een woordje uitleg over de nieuwe competitieformule. Klik hier voor meer informatie over de Jupiler Pro League 2020-2021.

Maar... wat zit er eigenlijk nog allemaal inbegrepen in je abonnement bij Team Essevee? Hieronder vind je een overzicht:

Jouw vaste plaats in het Regenboogstadion

 • Je behoudt een seizoen lang jouw vaste stek in onze tempel.
 • Je krijgt toegang tot de 15 wedstrijden uit de reguliere competitie.
 • Voordeeltarief in geval van kwalificatie voor de Champions Play-Offs OF gratis toegang de drie thuiswedstrijden in de tweede Play-Offs.
 • Voorrang op jouw plaats in de Croky Cup (vanaf de halve finale).

Academie, Super League & beloftencompetitie

 • Gratis toegang tot de thuiswedstrijden (Zulte) van onze dames in de Super League.
 • Gratis toegang tot de thuiswedstrijden (Petegem) van onze U21 in de competitie.
 • Gratis toegang tot de thuiswedstrijden van onze Academie in Zulte.

Voordelig tarief voor onze trouwste fans

 • Voordeliger ten opzichte van losse tickets 
 • Play-offs: tweede Play-Offs zijn inbegrepen of voordeeltarief Champions Play-Offs

Extra wedstrijden

 • Als we de bekerfinale spelen, ben je zeker van twee (te betalen) plaatsen op de Heizel. 
 • Gratis toegang tot de Stadsderby van Waregem (datum nog te bepalen).

Cashless payment

 • Je abonnement is je betaalkaart dus je hoeft geen kaartje aan te schaffen.
 • Je neemt de betaalwaarde automatisch mee naar volgend seizoen.
 • Bij verlies van je abonnement, zetten we je saldo gewoon over op je nieuwe kaartje.

Daarnaast zien we onze abonnees als onze trouwste supporters. Jullie verdedigen onze kleuren en staan altijd achter onze ploeg. Daarom krijgen abonnees ook altijd als eerste te horen van leuke acties, promo's of activiteiten die we organiseren met onze partners. 

Close