webbanner_abo2122_steve_v

Hoe verleng ik online mijn abonnement?

All-in abonnement: staat klaar!

Abonnees die voor een all-in abonnement kiezen, kunnen hun abonnement in enkele klikken online verlengen. Je abonnement staat tot en met vrijdag 27 augustus klaar op essevee.tickethour.be.

Online verlengen

Je seizoenkaart wordt gratis thuisgeleverd. Als je online verlengt voor de eerste thuiswedstrijd, zetten we bovendien de betaalwaarde van je oude abonnement automatisch over op je nieuwe abonnement.

Verleng je voor het eerst online? Volg dan onderstaand stappenplan.

Regulier abonnement: contacteer ons!

Blijf je trouw aan onze kleuren maar kies je voor een regulier abonnement? Dan neem je eerst contact op met onze dienst ticketing, zodat we het abonnement voor je kunnen klaar zetten. Bestel dus niet zomaar een nieuw regulier abonnement op een andere plaats.

Geef je keuze door

Onze collega's bezorgen je een bevestiging van zodra je abonnement online klaar staat op essevee.tickethour.be. Je kan onderstaand stappenplan volgen om je abonnement in enkele klikken te verlengen.

Tot en met vrijdag 27 augustus behouden abonnees voorrang op hun plaats. Nieuwe abonnees kunnen ondertussen wel kiezen uit alle vrije plaatsen.

Zo verleng je snel en veilig je abonnement

Stap 1: jouw account op Tickethour

ABO2122 - Stap 1 - Inloggen met wachtwoord

Surf naar essevee.tickethour.be. Vul je gegevens in en klik op "Login" of "Aanmelden". 

Verleng je voor het eerst online of ken je je wachtwoord niet? Klik dan op "Wachtwoord vergeten", vul je e-mailadres in en we bezorgen je meteen een nieuw wachtwoord. Meld daarna aan met die gegevens.

Stap 2: controleer je gegevens

ABO2122 - Stap 2 - Gegevens controleren

Je abonnement wordt gratis thuis geleverd. Dat wil zeggen dat we je juiste adres (voor de levering) en e-mailadres (voor de orderbevestiging) nodig hebben.

Rechts vind je onder "Mijn account" een snelkoppeling naar "Mijn account". Controleer al je gegevens alvorens je verder gaat met je bestelling.

Stap 3: ga naar "Mijn bestellingen"

ABO2122 - Stap 3 - Ga naar Mijn bestellingen

Rechts vind je onder "Mijn account" een snelkoppeling naar "Mijn bestellingen". Hier vind je zowel je bestelgeschiedenis als de reservatie om je abonnement te verlengen.

Vind je hier geen reservaties terug of staat je abonnement niet in de lijst? Contacteer dan onze dienst ticketing via mail op ticketing@essevee.be.

Stap 4: klik op "Betaal onbetaalde reservatie"

ABO2122 - Stap 4 - Betaal onbetaalde reservatie

Je abonnement staat klaar onder "Mijn reservaties". Klik op "Betaal onbetaalde reservatie". 

Staat je abonnement niet in de lijst? Misschien hebben we een ander e-mailadres van jou of moeten we je abonnement nog vastmaken aan je account. Contacteer dan onze dienst ticketing via mail op ticketing@essevee.be.

Stap 5: betaal je reservatie door de stappen te volgen

ABO2122 - Stap 5 - Betaalmethode kiezen

Je bent nu klaar om je abonnement online te verlengen. Selecteer je gewenste betaalmethode en reken af. Betalen kan met VISA, Mastercard of Bancontact.

Je hebt vijf minuten om je bestelling en betaling af te ronden. Als dat niet mogelijk is, kan je later opnieuw beginnen. 

Stap 6: bestelling geslaagd!

ABO2122 - Stap 6 - Orderbevestiging

Je kan afrekenen op de manier die jij wenst. Via de app van je bank, met het bakje en je bankkaart of met je kredietkaart. Van zodra de betaling is geslaagd, kom je op dit scherm.

Je bestelling is nu bevestigd. Jij bent er volgend seizoen bij!

Abonnementen 2021-2022

Ook na 20 jaar... nog steeds all-in!

SV Zulte Waregem viert in 2021 zijn twintigste verjaardag. Ondanks de huidige onzekerheid staat al die tijd één ding vast. Wij zijn Essevee en wij kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van onze supporters. En nu, meer dan ooit, gaan we TOPE ALL-IN.

Zowel bij de aankoop van je abonnement als bij de afhandeling van je compensatie voor vorig seizoen maak jij het verschil. Daarom geven we jou de keuze: ga all-in voor Essevee of verleng je abonnement met een compensatie. Hieronder vind je alle informatie over de abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen 2021-2022 en de afhandeling van het coronaseizoen 2020-2021.

Na het lastigste jaar ooit, maken we straks van ons jubileumjaar een pronkstuk. Verleng nu je abonnement, met of zonder compensatie!

Wat moet je weten over de abonnementen 2021-2022?

We kijken er naar uit om jullie opnieuw te ontvangen in de Elindus Arena, onze tweede thuis. Wat je echt moet weten voor volgend seizoen:

  • Bestaande abonnees kiezen tussen een all-in abonnement of een regulier abonnement. Voor nieuwe abonnees ligt standaard een regulier abonnement klaar.
  • Voor het derde seizoen op rij voeren we geen prijsstijgingen door. Er zijn abonnementen vanaf 190 euro en er zijn enorme voordeeltarieven voor kinderen, jongeren en gezinnen. De tarieven vind je onderaan deze pagina.
  • Had je in het seizoen 2020-2021 een abonnement? Dan behoud je tot en met vrijdag 27 augustus voorrang op jouw plaats. Dat is langer dan ooit voordien, omdat we je willen belonen voor je steun afgelopen seizoen.
  • En staan er volgend seizoen weer wedstrijden achter gesloten deuren op de kalender? Dan zorgen we opnieuw voor een correcte compensatie.
Essevee_20_21_Ticketing_AboprijzenV1_lowres
Close