webbanner_abo2122_Brian_v2

Ga all-in met jouw ABO2122

Ook na 20 jaar... nog steeds all-in!

SV Zulte Waregem viert in 2021 zijn twintigste verjaardag. Ondanks de huidige onzekerheid staat al die tijd één ding vast. Wij zijn Essevee en wij kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van onze supporters. En nu, meer dan ooit, gaan we TOPE ALL-IN.

Zowel bij de aankoop van je abonnement als bij de afhandeling van je compensatie voor vorig seizoen maak jij het verschil. Daarom geven we jou de keuze: ga all-in voor Essevee of verleng je abonnement met een compensatie. Hieronder vind je alle informatie over de abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen 2021-2022 en de afhandeling van het coronaseizoen 2020-2021.

Na het lastigste jaar ooit, maken we straks van ons jubileumjaar een pronkstuk. Verleng nu je abonnement, met of zonder compensatie!

Wat moet je weten over de abonnementen 2021-2022?

We kijken er naar uit om jullie opnieuw te ontvangen in de Elindus Arena, onze tweede thuis. Wat je echt moet weten voor volgend seizoen:

 • Bestaande abonnees kiezen tussen een all-in abonnement of een regulier abonnement. Voor nieuwe abonnees ligt standaard een regulier abonnement klaar.
 • Voor het derde seizoen op rij voeren we geen prijsstijgingen door. Er zijn abonnementen vanaf 190 euro en er zijn enorme voordeeltarieven voor kinderen, jongeren en gezinnen. De tarieven vind je onderaan deze pagina.
 • Had je in het seizoen 2020-2021 een abonnement? Dan behoud je tot en met vrijdag 27 augustus voorrang op jouw plaats. Dat is langer dan ooit voordien, omdat we je willen belonen voor je steun afgelopen seizoen.
 • En staan er volgend seizoen weer wedstrijden achter gesloten deuren op de kalender? Dan zorgen we opnieuw voor een correcte compensatie.

All-in of regulier abonnement

all_in-visual_v2

Abonnees die hun onvoorwaardelijke steun voor Essevee tonen, doen dat door ALL-IN te gaan. Deze formule is enkel beschikbaar voor fans die vorig seizoen een abonnement hadden.

Alle thuiswedstrijden in de Elindus Arena

Als jij de compensatie van vorig seizoen laat vallen, dan geven wij je toegang tot alle thuiswedstrijden van Essevee in de Elindus Arena: reguliere competitie, Champions Play-offs, Europe Play-offs, Croky Cup en oefenwedstrijd.

Jouw naam wordt vereeuwigd in de spelerstunnel

Bovendien wordt jouw naam vereeuwigd in onze spelerstunnel. Je komt op onze Wall of Fame, samen met de helden die de afgelopen 20 jaar onze kleuren verdedigden.

Dankzij jou kunnen we blijven bouwen aan de toekomst

En nog het belangrijkste van allemaal: we gebruiken de middelen om te bouwen aan de toekomst. Doorheen het jaar informeren we je over de projecten waarvoor we TOPE ALL-IN gaan: onze Academie, communitywerking, sfeeracties en nog zoveel meer.

Patrick schenkt je het nieuwe thuisshirt

Dankzij onze kledingsponsor Patrick draag je Zulte Waregem nu overal met je mee. Ga je all-in, dan krijg je gratis en voor niets als eerste het thuisshirt van SV Zulte Waregem. Je hoort het goed, helemaal gratis. Zo kleuren we de Elindus Arena TOPE volledig Essevee!

reguilier_visual

Ook volgend seizoen rekenen we op je steun. Ga je niet all-in maar blijf je de club wel trouw? Dan kan je tot maximaal 80% van de aankoopwaarde van je abonnement van vorig seizoen in compensatie opvragen.

Dat kan op drie manieren:

 • Beslis gewoon zelf: toon je warme hart en schenk een deel van je compensatie aan #TeamEssevee en bouw mee aan onze communitywerking, Academie, sfeeracties, …
 • Korting op je abonnement voor het seizoen 2021-2022: behoud je je plaats en blijf je binnen dezelfde leeftijdscategorie, dan betaal je dit seizoen dus slechts 20% van je abonnement
 • Betaalwaarde op je abonnement voor het seizoen 2021-2022: je ontvangt je volledige compensatie als (cashless payment) tegoed voor drank of eten in het stadion en je aankopen in de Essevee Shop

Je kan ook kiezen voor een combinatie van de verschillende mogelijkheden. Geef je keuze door via dit contactformulier (klik hier).

Nieuwe abonnees kiezen standaard voor dit regulier abonnement.

allin vs regulier_update

Abonnementen 2021-2022

Prijzen & voordeeltarieven

Voor het derde jaar op rij hanteren we dezelfde tarieven. Ook de voordeeltarieven voor jongeren en gezinnen leveren je opnieuw fikse kortingen op. In welke leeftijdscategorie je valt, wordt bepaald door de leeftijd op 1 juli 2021.

Voor rolstoelgebruikers en personen met een fysieke handicap zijn voordeeltarieven beschikbaar. Bestaande abonnees kunnen online of in de Essevee Shop verlengen.

Nieuwe abonnementen zijn enkel beschikbaar in de Essevee Shop. Rolstoelgebruikers kunnen contact opnemen met Essevee On Wheels via community@essevee.be.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Klik op de afbeelding om te vergroten

Ook voor nieuwe abonnees?

Iedereen snakt opnieuw naar de beleving in het stadion. Ook supporters die vorig seizoen geen abonnement hadden, kunnen eenvoudig intekenen.

Nieuwe abonnees kunnen enkel kiezen voor een regulier abonnement. Zo hoef je geen bal te missen van Essevee in ons jubileumjaar. Bestel nu je abonnement op essevee.tickethour.be of kom vanaf dinsdag 1 juni langs in de Essevee Shop!

Hulp nodig bij je online aankoop?

Koop je voor het eerst online een abonnement aan? Klik dan hier en volg deze eenvoudige handleiding. In enkele stappen bestel je eenvoudig je abonnement online.

Ervaar je toch problemen bij je online aankoop? Contacteer dan onze dienst ticketing op ticketing@essevee.be of op 056 44 00 42 (optie 2).

Hoe en wanneer koop ik mijn ABO2122?

De abonnementenverkoop 2021-2022 en de compensatieregeling 2020-2021 lopen samen: verleng je abonnement met of zonder compensatie of koop een nieuw abonnement aan.

Bestaande abonnees genieten langer dan ooit van een voorrangsperiode. Tot en met vrijdag 28 augustus blijft hun plaats voorbehouden. Nieuwe abonnees kunnen ondertussen wel al kiezen uit alle vrije plaatsen.

Verlengen met een all-in abonnement

Abonnees die all-in gaan kunnen eenvoudig hun abonnement verlengen. Je abonnement staat online klaar onder "Mijn bestellingen" op essevee.tickethour.be. Volg dit handig stappenplan als je voor het eerst online verlengt.

Verleng nu online

We roepen al onze abonnees op om zoveel als mogelijk online te verlengen. Kom je toch liever langs in de Essevee Shop? Dan verwelkomen we je vanaf dinsdag 1 juni. Houd rekening met de veiligheidsmaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Verlengen met een regulier abonnement

Neem je toch een (gedeeltelijke of volledige) compensatie op? Geef dan je keuze door via dit formulier of contacteer onze dienst ticketing. Dat kan op ticketing@essevee.be of op 056 44 00 42 (kies optie 2). We zetten alles voor je klaar.

Geef je keuze door

Online kan je verlengen van zodra je een bevestiging binnenkrijgt. In de Essevee Shop kan het pas vanaf dinsdag 1 juni. Opgelet: bestel geen nieuw (regulier) abonnement als je een compensatie wenst. Onze dienst Ticketing zet het abonnement aan de juiste prijs voor je klaar.

Nieuw (regulier) abonnement aankopen

In enkele klikken haal je een nieuw (regulier) abonnement in huis. Op essevee.tickethour.be. bestel je veilig en eenvoudig jouw seizoenskaart bij Essevee. Je kan zelf je plaats kiezen in het vak naar jouw keuze. Maak geen nieuwe account aan als je twijfelt of je ooit al aankopen deed. 

Kom je toch liever langs in de Essevee Shop? Dan verwelkomen we je vanaf dinsdag 1 juni. Houd rekening met de veiligheidsmaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Meest gestelde vragen

Over de abonnementen

Het kan... nu! Zowel je bestaande abonnement verlengen als een nieuw abonnement kan eenvoudig online. Vanaf dinsdag 1 juni kan het ook in de Essevee Shop.

Had je in het seizoen 2020-2021 al een abonnement? Dan kan je kiezen voor een all-in abonnement voor alle thuiswedstrijden in de Elindus Arena of een regulier abonnement voor de thuiswedstrijden in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League (inclusief Play-Off 2).

Alle informatie over de beide abonnementen en de compensatieregeling vind je op www.essevee.be/abo. Ook als je geen abonnement had, kan je er volgend seizoen bij zijn. Voor nieuwe abonnees is enkel het reguliere abonnement beschikbaar.

Met een all-in abonnement krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden van Essevee in de Elindus Arena: oefenwedstrijden, thuiswedstrijden in de competitie (reguliere fase, Champions Play-offs én Europe Play-offs) en thuiswedstrijden in de Croky Cup.

Bovendien wordt jouw naam vereeuwigd in onze spelerstunnel. Je komt op onze Wall of Fame, samen met de helden die de afgelopen 20 jaar onze kleuren verdedigden.

En nog het belangrijkste van allemaal: we gebruiken de middelen om te bouwen aan de toekomst. Doorheen het jaar informeren we je over de projecten waarvoor we TOPE ALL-IN gaan: onze Academie, communitywerking, sfeeracties en nog zoveel meer.

Voor de rest geniet je ook van alle voordelen van een regulier abonnement:

 • Jouw vaste plaats in de Elindus Arena: je krijgt jouw vaste stek in de Elindus Arena en krijgt toegang tot de thuiswedstrijden in de reguliere competitie. Je geniet van een voordeeltarief in geval van kwalificatie voor de Champions Play-offs OF gratis toegang op de drie thuiswedstrijden in de Europe Play-offs
 • Academie, Super League & beloftencompetitie: gratis toegang tot de thuiswedstrijden van onze dames in de Super League in Zulte, de thuiswedstrijden van onze U21 in de competitie in Petegem en de thuiswedstrijden van onze Academie in Zulte.
 • Cashless payment: je abonnement is je betaalkaart dus je hoeft geen kaartje aan te schaffen. Bij verlies van je abonnement, zetten we je saldo gewoon over op je nieuwe kaartje.
all_in-visual

Jouw vaste plaats in de Elindus Arena: je krijgt jouw vaste stek in de Elindus Arena en krijgt toegang tot de thuiswedstrijden in de reguliere competitie. Je geniet van een voordeeltarief in geval van kwalificatie voor de Champions Play-offs OF gratis toegang op de drie thuiswedstrijden in de Europe Play-offs

Academie, Super League & beloftencompetitie: gratis toegang tot de thuiswedstrijden van onze dames in de Super League in Zulte, de thuiswedstrijden van onze U21 in de competitie in Petegem en de thuiswedstrijden van onze Academie in Zulte.

Cashless payment: je abonnement is je betaalkaart dus je hoeft geen kaartje aan te schaffen. Bij verlies van je abonnement, zetten we je saldo gewoon over op je nieuwe kaartje.

regulier

Dankzij jouw steun kunnen we onze supporterswerking, academie, maatschappelijke projecten en vrijwilligers een stevige duw in de rug geven. We beleven allemaal een lastig jaar. Toch kijken we vooruit en kijken we hoopvol naar de toekomst: mét supporters in het stadion, jeugdspelers en -speelsters die branden van ambitie en onze communitymedewerkers die er zijn voor de meest kwetsbaren onder ons.

Bovendien krijg je met een all-in abonnement toegang tot alle thuiswedstrijden van Essevee in de Elindus Arena. Meer informatie vind je op essevee.be/allin.

Nee, we kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen in de Esseveefamilie maar dit voordeel is enkel van toepassing voor abonnees die in het seizoen 2020-2021 intekenden.

Gezien de huidige maatregelen willen we jullie motiveren om nog meer online te kopen. Zowel de all-in abonnementen (enkel voor abonnees van vorig seizoen) als de reguliere abonnementen (voor bestaande én nieuwe abonnees) zijn beschikbaar op essevee.tickethour.be. Kies je voor een regulier abonnement? Geef dan eerst je keuze door via dit formulier of neem contact op met onze dienst ticketing.

Koop je voor het eerst online? Dan helpen we je verder met dit handig stappenplan. Vanaf dinsdag 1 juni kan je ook terecht in de Essevee Shop. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de exacte regeling en openingsuren.

We hopen natuurlijk dat we zo snel mogelijk weer voor een vol huis mogen spelen. Stel dat er toch wedstrijden achter gesloten deuren worden afgewerkt, dan zullen we opnieuw voor een eerlijke compensatie zorgen.

Ja, je krijgt bovendien een langere voorrangsperiode dan ooit. We reserveren jouw plaats in de Elindus Arena tot en met vrijdag 27 augustus.

Je all-in abonnement staat klaar bij "Mijn bestellingen". Kies je voor een regulier abonnement, neem dan eerst contact op met onze dienst ticketing via dit formulier.

Opgelet: kies geen nieuwe plaats voor je regulier abonnement. Onze dienst ticketing zet je bestaande plaats aan de correcte prijs voor je klaar.

Over de compensatieregeling

Vorig seizoen maakten we drie beloftes naar onze trouwe supporters:

 1. Er worden geen prijsstijgingen doorgevoerd. Dat wil zeggen dat de abonnementsprijzen voor het derde seizoen op rij gelijk blijven.
 2. De wedstrijden achter gesloten deuren kunnen worden gecompenseerd op verschillende manieren. Je kan ervoor kiezen om all-in te gaan (zonder compensatie) of om tot maximaal 80% van je abonnementsprijs van vorig seizoen op te nemen in korting op je abonnement, betaalwaarde op je drankkaart of je supportershart kan een deeltje schenken aan Essevee.
 3. Samen met de Essevee Business Club en de Supportersfederatie EsseveeFANS nodigden we de zorgsector uit voor De Witte Wedstrijd (link invoegen naar aftermovie) in het Regenboogstadion.

Mocht je vragen hebben over deze regeling, dan kan je alle info nalezen op www.essevee.be/abo of je kunt ons contacteren op ticketing@essevee.be.

We hebben een raar seizoen achter de rug. We leken te gaan starten met 16 clubs maar daar kwamen nog twee stijgers bij uit 1B. Met uitzondering van drie wedstrijden (Charleroi, Club Brugge, Royal Antwerp FC) werden alle wedstrijden achter gesloten deuren afgewerkt. Al onze abonnees kregen de kans om die drie thuiswedstrijden coronaproof bij te wonen.

Om de overige wedstrijden te compenseren, rekenen we standaard op een maximale compensatie van 80% van je abonnementsprijs van vorig seizoen.

Nee, voor die drie wedstrijden kon je plaatsen reserveren met jouw bubbel. Ondanks de strikte maatregelen en beperkte capaciteit, konden we al onze abonnees een plaatsje bieden in het stadion. Voor een beperkt aantal abonnees was dat niet op dezelfde tribune als hun abonnement. Deze drie wedstrijden worden dus niet in rekenschap gebracht voor de compensatie.

We hopen natuurlijk dat al onze abonnees aan boord blijven. Jullie steun is al 20 jaar lang onze drijfveer. Ben je niet van plan om je abonnement te verlengen? Dan bieden we de optie om een terugbetaling op te vragen. Dat kan via overschrijving (na de voorrangsperiode) of via betaalwaarde op je betaalkaart voor de Elindus Arena. Geef je keuze door via ticketing@essevee.be en onze collega's bezorgen je verdere informatie.

We geven onze abonnees alle tijd om te beslissen. We reserveren je plaats in de Elindus tot en met vrijdag 27 augustus 2021. De compensatieregeling loopt tot en met vrijdag 1 oktober. Daarna is het niet meer mogelijk om een compensatie voor vorig seizoen op te vragen.

Over cashless payment

De resterende saldo’s op je betaalkaart neem je gewoon mee naar volgend seizoen. Als je voor de eerste thuiswedstrijd je abonnement verlengt en je blijft op dezelfde plaats in het stadion, dan wordt het geld automatisch overgezet. Is dat niet het geval of heb je een gewone betaalkaart, dan blijft het geld op je “oude” kaart staan.

Heb je meerdere kaartjes of wil je geld overzetten op je abonnement? Dan kan je langskomen in de Essevee Shop om de saldo’s samen te zetten.

Je kan je abonnement of betaalkaart gebruiken voor bijna al je aankopen bij Essevee. In de eerste plaats gebruik je de kaart om drank en eten af te rekenen in het stadion maar je kan de kaart ook gebruiken voor aankopen in de Essevee Shop.

Close