Webbanner_trots-om-boer-te-zijn

Abonnementen 2022-2023

Trots om boer te zijn

Trots om boer te zijn

Den boer ploegt voort... Ook na een mindere oogst, zeker na een mindere oogst. Opgeven, dat kennen we niet. Handen uit de mouwen, verder doen en niet omkijken.

We zijn trots op wat we doen. Op ons wroeten en ons ploeteren. Trots op onze grond en op onze kleuren. Daarom overweeg jij om volgend seizoen een abonnement aan te schaffen. Alles wordt duurder, maar niet bij Essevee. 

Als trotse boer kan jij nu je abonnement 2022-2023 aankopen of verlengen. Zonder prijsstijgingen en met dezelfde voordelen als afgelopen seizoen. Zo mis je helemaal niks van het nieuwe voetbalseizoen.

Wat moet je weten over de abonnementen 2022-2023?

Alles wordt duurder, maar niet bij Essevee. We kijken er naar uit om jullie opnieuw te verwelkomen in de Elindus Arena.

Wat je echt moet weten voor volgend seizoen:

  • Voor het vierde seizoen op rij voeren we geen prijsstijgingen door. Vanaf 190 euro scoor je jouw abonnement. Er zijn enorme voordeeltarieven voor kinderen, jongeren en gezinnen
  • Had je in het seizoen 2021-2022 een abonnement? Dan behoud je tot en met zondag 3 juli voorrang op jouw plaats.
  • Toch liever een nieuwe plaats om niets te missen van onze wedstrijden? Klik hieronder en ontdek nu de vrije plaatsen.

Prijzen & voordeeltarieven

Voor het vierde seizoen op rij hanteren we dezelfde tarieven voor jouw abonnement. Ook de voordeeltarieven voor jongeren en gezinnen leveren je opnieuw fikse kortingen op. In welke leeftijdscategorie je valt, wordt bepaald door de leeftijd op 1 juli 2022.

Voor rolstoelgebruikers en personen met een fysieke handicap zijn voordeeltarieven beschikbaar. Bestaande abonnees kunnen online of in de Essevee Shop verlengen.

Nieuwe abonnementen zijn enkel beschikbaar in de Essevee Shop. Rolstoelgebruikers kunnen contact opnemen met Essevee On Wheels via community@essevee.be.

Voorrangsperiode

Tot en met zondag 3 juli staat jouw plaats (= afgelopen seizoen) gereserveerd op jouw naam. Wil je dezelfde plaats behouden, koop dan nu jouw abonnement.

IK KOOP NU MIJN ABONNEMENT

Hoe abonnement verlengen?

Met het startschot van het voetbalseizoen 2022-2023 verwelkomen we ook een nieuw ticketingssysteem. Op die manier bestel jij, eenvoudiger dan ooit, jouw abonnement!

Ik had vorig seizoen al een abonnement

Een boer is trouw aan zijn land. Daarom verleng jij, in enkele klikken, jouw abonnement voor het nieuwe voetbalseizoen. Volg de stappen op deze pagina en verleng eenvoudiger dan ooit jouw seizoenskaart.

KOOP NU JE ABONNEMENT

Je kan als bestaande abonnee ook een nieuwe plaats zoeken in de Elindus Arena. Voor jouw nieuwe stek in het stadion volg je het volgende stappenplan.

Ik had vorig seizoen geen abonnement

Een jonge boer verkent graag nieuw land. We kijken er dan ook naar uit om jou voor het eerst, als abonnee, te ontvangen in de Elindus Arena.

De stappen op deze pagina helpen je om in enkele klikken jouw abonnement voor het seizoen 2022-2023 aan te kopen.

Kom langs in de Essevee Shop

Koop jij jouw abonnement liever aan in de Essevee Shop? Kom vanaf donderdag 9 juni langs en laat je begeleiden door onze medewerkers. Enkele minuten later wandel je buiten met een nieuw abonnement, en mis je geen enkele wedstrijd in het seizoen 2022-2023.

Meest gestelde vragen

Trotse boer

Over de abonnementen

Het kan... nu! Zowel je bestaande abonnement verlengen, als een nieuw abonnement kan eenvoudig online. Vanaf donderdag 9 juni kan het ook in de Essevee Shop.

Alle informatie over de abonnementen vind je op www.essevee.be/abo. Ook als je geen abonnement had, kan je er volgend seizoen bij zijn.

Ook in 2022 koop jij jouw abonnement online, en dat in enkele klikken. De nieuwe seizoenskaarten zijn beschikbaar op essevee.tickethour.be.

Koop je voor het eerst online? Dan helpen we je verder met dit handig stappenplan. Vanaf donderdag 9 juni kan je ook terecht in de Essevee Shop. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de exacte regeling en openingsuren.

Ja, als abonnee krijg je bovendien een voorrangsperiode op jouw plaats. We reserveren jouw zitje in de Elindus Arena tot en met zondag 3 juli.

De prijzen stijgen overal, maar niet bij Essevee. Voor dezelfde prijs als vorig seizoen scoor jij jouw abonnement. De prijzen per tribune vind je hieronder terug.

Dankzij de aankoop van jouw abonnement ga jij ook volgend seizoen door het leven als een trotse boer. En voor mensen zoals jij, hebben wij iets speciaals in petto.

Korting op wedstrijdshirts

Op vertoon van je abonnement krijg je 10% korting op alle wedstrijdkledij van dit seizoen. 

Als eerste op de hoogte

De trotse boeren, die zijn als familie voor ons. Daarom houden we jou als abonnee als eerste op de hoogte van alles binnen Essevee.

Betaalkaart

Naast de toegangskaart voor alle wedstrijden in de Jupiler Pro League dient jouw abonnement ook als betaalkaart om drank en eten te bestellen. Je kan er ook jouw aankopen mee betalen in de Essevee Shop.

Vanaf donderdag 9 juni kan je in de Essevee Shop terecht om jouw abonnement aan te kopen. Onze medewerkers helpen je graag verder zodat jij opnieuw geen enkele bal hoeft te missen!

Onze Essevee Shop is, uitgezonderd op maandag, elke weekdag open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Ook op zaterdag is onze Essevee Shop open van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Voor het vierde seizoen op rij hanteren we dezelfde tarieven voor jouw abonnement. Ook de voordeeltarieven voor jongeren en gezinnen leveren je opnieuw fikse kortingen op. In welke leeftijdscategorie je valt, wordt bepaald door de leeftijd op 1 juli 2022.

Voor rolstoelgebruikers en personen met een fysieke handicap zijn voordeeltarieven beschikbaar. Bestaande abonnees kunnen online of in de Essevee Shop verlengen.

Nieuwe abonnementen zijn enkel beschikbaar in de Essevee Shop. Rolstoelgebruikers kunnen contact opnemen met Essevee On Wheels via community@essevee.be.

Behoud jij dezelfde plaats en dezelfde naam op jouw abonnement, dan plaatsen wij het resterende bedrag (van vorig seizoen) gewoon over naar je nieuw abonnement. 

Je kan je abonnement ook opnieuw opladen dankzij het kaartnummer op de achterzijde van je abonnement. Meer informatie hierover vind je op www.essevee.be/opladen .

Door technische redeen kan je misschien één van onze voordeeltarieven, waar je recht op hebt, niet aanduiden.

Indien dit het geval is, neem contact op met onze dienst ticketing op ticketing@essevee.be of via 056 44 00 42.

Heb je een probleem met het aanmelden op ons ticketingplatform, wij helpen je graag verder!

Neem contact op met onze dienst ticketing via ticketing@essevee.be, 056 44 00 42 of kom langs in onze Essevee Shop.

Op zoek naar een nieuwe stek in onze Elindus Arena, ook dat kan in enkele klikken.

Tot en met zondag 3 juli staan de plaatsen van onze abonnees in reservatie. Je kan wel één van de vrije zitjes in onze tribunes uitkiezen als nieuwe plaats voor jouw abonnement. Vanaf maandag 4 juli zijn al vrije plaatsen beschikbaar.

De aankoop van je abonnement geeft je recht op alle wedstrijden in de Jupiler Pro League, kortingen in de Essevee Shop en het laatste nieuws van Essevee als eerste in je mailbox.

De wedstrijden van onze Essevee Women en Jong Essevee zijn niet inbegrepen in het abonnement. Maar als abonnee geniet je wel van fantastische kortingen! Daarover binnenkort meer...

Close