webbanner-abo2324

Abonnement 2023-2024

Voor SV zal ik altijd blijven zingen

Achttien jaar lang hebben we samen fantastische momenten beleefd in de Jupiler Pro League. Maar ondanks het tijdelijke afscheid van het hoogste niveau starten we ook nu ambitieus aan het nieuwe voetbalseizoen. En daarvoor rekenen we, net zoals de voorbije decennia, op jouw onvoorwaardelijke steun.

De voordelen van een abonnement, de voorrangsperiode voor huidige abonnees, een praktische handleiding om jouw seizoenskaart in enkele klikken te bestellen, onze businessformules...

Je ontdekt het allemaal op deze pagina. Zo hoef jij ook volgend seizoen helemaal niks te missen. Want, voor sv zal ik altijd blijven zingen.

Wat moet je weten over de nieuwe abonnementen?

Ook in de Challenger Pro League kijken we ernaar uit om jou te ontvangen in de Elindus Arena, en dat tegen lagere tarieven dan vorig seizoen. 

Wat je echt moet weten voor het nieuwe seizoen:

 • In vergelijking met het vorige seizoen dalen de abonnementsprijzen tot 20%. Vanaf 170 euro scoor je jouw abonnement. En ook dit jaar zijn er enorme voordeeltarieven voor kinderen, jongeren en gezinnen
 • Vanaf 10 juni kan je online jouw abonnement aankopen. Vanaf zondag 25 juni kan je ook in de Essevee Shop terecht voor jouw aankoop.
 • Alle tribunes blijven ook in het volgende seizoen gewoon open! Je kan dus opnieuw jouw geliefde plaats kiezen.
 • Had je in het seizoen 2022-2023 een abonnement? Dan behoud je tot en met zondag 9 juli voorrang op jouw plaats.
 • Wil je de thuiswedstrijden samen met het gezin beleven? Vanaf €220 scoor jij een familie-abonnement! (volwassene + -16 jaar) *enkel geldig in de familietribune.
 • Toch liever een nieuwe plaats om niets te missen van onze wedstrijden? Contacteer hiervoor ticketing@essevee.be.

Verleng jouw abo met voorrang!

De mooiste plekken, en dat aan de mooiste voorwaarden. Als trotse boer wil jij er natuurlijk ook dit seizoen als de kippen bij zijn. Was jij ook vorig seizoen abonnee, dan verleng je in enkele klikken jouw abonnement op dezelfde plaats. Wens je een andere plaats in de Elindus Arena dan heb jij ook de kans om jouw zitje te kiezen.

Opgelet, de voorrangsperiode loopt tot 9 juli om 22.00 uur. Tot zaterdag 24 juni kan je enkel online verlengen, vanaf zondag 25 juni koop je jouw abonnement ook in de Essevee Shop. (of nog steeds online) Koop jij jouw abonnement online aan, dan krijg je die vanaf 27 juni in de bus.

Had je vorig seizoen geen abonnement, maar wil je er dit jaar absoluut bij zijn? De plaatsen die vorig jaar niet door abonnees werden ingenomen, zijn ook al beschikbaar in het stadion.

aboprijzen23-24
VOORDEELTARIEVEN23

Alle informatie over jouw abonnement!

Wat betekent jouw abonnementskaart voor het komende seizoen? Met andere woorden, welke voordelen heb jij als abonnee?

 • Het is jouw toegangskaart voor alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie van de Challenger Pro League
 • Je winkelt met 10% korting op alle wedstrijdkledij in onze Essevee Shop
 • Je scoort een abonnement voor The Farm (alle wedstrijden van Jong Essevee en Essevee Women) aan een mooi voordeeltarief
 • Je bespaart met jouw abonnement gemiddeld zo'n 36% in vergelijking met de aankoop van losse tickets
 • Je abonnementskaart dient als cashless-kaart die je steeds kan opladen om met de nodige drankjes en snacks te supporteren voor onze Boeren
 • Je wordt via mail steeds als eerste op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en evenementen
 • Wil je de thuiswedstrijden samen met het gezin beleven? Vanaf €220 scoor jij een familie-abonnement! (volwassene + -16 jaar)
 • En bovenal, als trotse boer maak jij deel uit van de warme Essevee-familie.
ALTIJDBLIJVEN ZINGEN

Hoe koop ik mijn abonnement aan?

We mogen dan wel de Jupiler Pro League ingeruild hebben voor de Challenger Pro League, de aankoop van jouw abonnemen blijft gelijk aan het proces van vorig seizoen. 

Ik was vorig seizoen abonnee en wil mijn plaats behouden!

Het was allesbehalve een eenvoudig seizoen, maar ook in de moeilijkste momenten kon Essevee op jouw steun rekenen. Daarom zien we jou ook graag volgend seizoen terug in de Elindus Arena.

De stappen op deze pagina helpen je om in enkele klikken jouw abonnement voor het seizoen 2023-2024 aan te kopen.

Ik had nog geen abonnement.

Heb je het voorbije seizoen een thuiswedstrijd bijgewoond en heb je de smaak helemaal te pakken? We kijken er enorm naar uit om jou, als abonnee, te verwelkomen in de Elindus Arena.

De stappen op deze pagina helpen je om in enkele klikken jouw abonnement voor het seizoen 2023-2024 aan te kopen.

Ik was abonnee, maar wil veranderen van plaats.

Verkies jij, als huidige abonne, een nieuwe plaats in de Elindus Arena? Contacteer onze ticketingdienst via ticketing@essevee.be of op het nummer 056 44 00 42.

Zit je nog met vragen? Vind hier jouw antwoord!

Bekijk deze video en volg alle stappen om in enkele klikken jouw abonnement te verlengen!

Bekijk deze video en volg alle stappen om in enkele klikken jouw abonnement aan te kopen!

Onder het motto 'hoe meer vrienden, hoe meer vreugde' kan je in enkele klikken ook een abonnement voor jouw vrienden of familieleden aankopen. Bekijk deze video, volg alle stappen en supporter straks samen met je vrienden/familie in de Elindus Arena. 

Omwille van de nieuwe richtlijnen van de Pro League kan er maar één abonnement per persoon worden aangekocht.

Indien je vorig seizoen meerdere abonnementen had, stuur je best een mail naar ticketing@essevee.be

Wens je een abonnement aan te kopen voor iemand anders, zie het stappenplan friends & family

Als je een abonnement had tijdens het seizoen 22-23 en je kiest ervoor uw zelfde plaats te verlengen, dan wordt de cashless betaalwaarde voor aanvang van het seizoen 23-24 automatisch overgezet naar jouw nieuw abonnement.

Indien je een nieuwe/andere plaats kiest dan jouw huidige zitje, houd dan zeker uw abonnement van het seizoen 22-23 bij en kom langs in de Essevee Shop om uw betaalwaarde te laten overzetten naar uw nieuw abonnement of stuur een mail naar ticketing@essevee.be

Geen zorgen, uw betaalwaarde vervalt niet.

Wanneer uw bestelling is afgerond, stuur je een mail naar ticketing@essevee.be met uw bestellingsnummer en facturatiegegevens. De factuur komt nadien digitaal in jouw mailbox terecht.

Kom langs in de Essevee Shop met uw identiteitskaart en wij bezorgen een nieuw abonnement met behoud van uw huidige plaats.

 • Uw verloren abonnement wordt geblokkeerd
 • De cashless waarde wordt overgeplaatst naar het nieuwe abonnement

Let op, hier is een administratieve kost van € 10,00 aan verbonden. Die dient te worden betaald in de Essevee Shop bij ontvangst van uw nieuw abonnementskaart.

 • Abonnement -16

Ben je geboren na 01/07/2007? Dan heb jij recht op een abonnement -16.

 • Abonnement -23

Ben je geboren bent na 01/07/2000 en voor 01/07/2007? Dan heb jij recht op een abonnement -23.

 • Familie abonnement 

Een familie abonnement kan enkel aangekocht worden in onze familietribune. Het abonnement bestaat uit een volwassen- en -16 abonnement. Lukt het niet online? Stuur dan een mailtje naar ticketing@essevee.be

 • Abonnement als andersvalide

Stuur jouw attest van 66% invaliditeit door naar ticketing@essevee.be of kom ermee langs in onze Essevee shop. 

 • Abonnement als rolstoelgebruiker

Stuur een mailtje naar community@essevee.be

Als je in bezit bent van een UiTPAS voordeelkaart met het kansentarief statuut kan je in de Essevee Shop jouw abonnement aan een voordeeltarief aankopen. (Breng jouw UiTPAS mee wanneer je jouw abonnement komt aankopen) De keuze kan gemaakt worden tussen de sfeer- of familietribune.

Op 22 juni kennen we de kalender voor het nieuwe voetbalseizoen. Zodra we de verschillende speelmomenten kennen, kan je deze terugvinden op essevee.be/kalender.

Van zodra jullie Friends & Family zijn, is dit mogelijk. 

  • Stap 1: Friends & Family (zie video)
  • Stap 2: ga naar ‘your account’
  • Stap 3: switch van account bij friends & family
  • Stap 4: 'buy available products' 
  • Stap 5: voeg het product toe aan jouw winkelmandje (bestaande of nieuwe plaats)

Er is ergens iets fout gelopen in ons systeem. We helpen je graag verder wanneer we van jou een mailtje ontvangen met de volgende gegevens: 

 • Voor- en achternaam 
 • Geboortedatum
 • Blok/ rij/ plaats abonnement 22-23

De aankoop van je abonnement geeft je recht op alle wedstrijden in de Challenger Pro League, kortingen in de Essevee Shop en het laatste nieuws van Essevee als eerste in je mailbox.

De wedstrijden van onze Essevee Women en Jong Essevee zijn niet inbegrepen in het abonnement. Maar als abonnee geniet je wel van fantastische kortingen! Daarover binnenkort meer...

Geen nood! Heb je recht op de voordeeltarieven, maar lukt het niet om deze correct aan te duiden in ons ticketingplatform? Stuur een mailtje naar ticketing@essevee.be en we helpen je graag verder.

Had je al een account, maar krijg je geen toegang tot ons ticketingplatform? Geen nood, we helpen je graag verder om je abonnement aan te kopen. Mail jouw gegevens naar ticketing@essevee.be en we zetten jou op de juiste weg.

Online is de snelste weg naar jouw nieuwe abonnement, maar we helpen je ook graag verder in onze Essevee Shop.

Vanaf zondag 25 juni kan je er terecht om jouw abonnement aan te kopen!

Interesse in een business-abonnement?

Wil jij alle wedstrijden in de Elindus Arena beleven aan de hand van een van onze uitgebreidde VIP-formules? Klik hier en ontdek alle business-formules voor het nieuwe voetbalseizoen.

Close