Webbanner_Geslotendeuren.jpg

Gesloten deuren? Geld terug!

Terugbetaling achter gesloten deuren

Laat ons eerlijk zijn. De kans bestaat dat er een of meerdere wedstrijden achter gesloten deuren zullen worden gespeeld dit siezoen. Daarom hebben we samen met onze Supportersfederatie EsseveeFANS een eerlijke regeling opgesteld waarbij de wedstrijden achter gesloten deuren proportioneel worden vergoed.

Dat wil zeggen dat we de abonnementsprijs delen door het aantal gespeelde wedstrijden en dan vermenigvuldigen met het aantel wedstrijden dat achter volledig gesloten deuren wordt gespeeld.

Verder op deze pagina lees je hoe dat juist werkt. We helpen je verder met enkele voorbeelden.

Nieuwe (eenmalige) competitieformule

Dit jaar ziet de Jupiler Pro League er iets aantrekkelijker uit voor Essevee. We spelen opnieuw met 16 ploegen dus de reguliere competitie bestaat uit 15 thuiswedstrijden en 15 uitwedstrijden. Na 30 speeldagen worden er twee play-offs afgewerkt:

  • Champions Play-Offs: nummers 1 tot en met 4 strijden voor het kampioenschap
  • Tweede Play-Offs: nummers 5 tot en met 8 strijden voor het laatste Europese ticket

Voor de rechterkolom van het klassement (negende tot en met zestiende plaats) zit de competitie er op na de reguliere competitie. Meer informatie over de nieuwe formule vind je in onze Vraag & Antwoord.

Zitten de play-offs in mijn abonnement?

Net zoals vorig seizoen betaal je een opleg voor de play-offs voor het kampioenschap. Voor de Champions Play-Offs geniet je als abonnee wel van een voordeeltarief. Als er wedstrijden achter gesloten deuren worden gespeeld, dan zal je de compensatie kunnen gebruiken om je abonnement voor de Champions Play-Offs te betalen.

De tweede Play-Offs zijn wel een pak interessanter geworden én de drie extra thuiswedstrijden zijn inbegrepen in je abonnement. De kans op een leuke affiche is veel groter en we strijden volop mee voor een Europees ticket.

Hoe werkt de terugbetaling?

Je krijgt sowieso iedere thuiswedstrijd die volledig achter gesloten deuren wordt gespeeld terugbetaald. Dat kan op drie manieren:

  1. Je gebruikt de compensatie om je abonnement voor het seizoen 2021-2022 te betalen. Als we ons plaatsen voor de Champions Play-Offs kan je de compensatie ook al gebruiken voor deze aankoop.
  2. Je gebruikt de compensatie om je abonnement of betaalkaart na het seizoen op te laden. Wist je dat je ook tickets en fanwear kunt aankopen met je betaalkaart?
  3. Je kunt de compensatie ook terugvragen in cash. Na het seizoen zal je kunnen langskomen in de Essevee Shop om je geld op te vragen. De uitbetaling gebeurt aansluitend via overschrijving.

Heb je vragen over deze regeling? Contacteer ons dan op ticketing@essevee.be. We helpen je graag verder.

Hoeveel krijg je terugbetaald per wedstrijd?

Dat hangt af van het aantal wedstrijden dat we spelen. We geven je een paar voorbeelden:

Scenario 1: je koopt een abonnement op de vijvertribune voor 270 euro. Er wordt één wedstrijd achter gesloten deuren gespeeld. We behalen een knappe vierde plaats en treden aan in de Champions Play-Offs.

De Champions Play-Offs zijn niet inbegrepen in je abonnement maar je geniet wel van een voordeeltarief. Enkel de 15 thuiswedstrijden van de reguliere competitie zitten inbegrepen in je abonnement.

270 euro : 15 wedstrijden = 18 euro
18 euro x 1 wedstrijd achter gesloten deuren = 18 euro terugbetaling

Je kan de 18 euro gebruiken voor je mini-abonnement voor de Champions Play-Offs of voor je abonnement voor het seizoen 2020-2021. Het kan ook in betaalwaarde of cash.

Scenario 2: je koopt een abonnement op de sfeertribune voor 190 euro. Er worden twee wedstrijd achter gesloten deuren gespeeld. We behalen op het einde van het seizoen de zesde plaatsen treden aan in de interessante tweede Play-Offs.

De 15 thuiswedstrijden van de reguliere competitie en de 3 extra wedstrijden in de play-offs zitten inbegrepen in je abonnement. Je hebt dus recht op 18 wedstrijden.

190 euro : 18 wedstrijden = 10,55 euro
10,55 euro x 2 wedstrijden = 21,10 euro terugbetaling

Je kan de 21,10 euro gebruiken voor je abonnement voor het seizoen 2020-2021. Het kan ook in betaalwaarde of cash.

Scenario 3: je koopt een familie-abonnement voor jou en je twee dochters op de familietribune voor 305 euro. Er worden drie wedstrijden achter gesloten deuren gespeeld. We strandden op de negende plaats en beëindigen het seizoen na vijftien speeldagen.

305 euro : 15 wedstrijden = 20,33 euro
20,33 euro x 3 wedstrijden = 60,99 euro terugbetaling

Je kan de 60,99 euro gebruiken voor je abonnement voor het seizoen 2020-2021. Het kan ook in betaalwaarde of cash.

 

Abonnementen 2020-2021

Vaneigens komt het terug...

Vaneigens. Van-eigens. Het zit in ons.
TOPE gaan we iedere uitdaging aan.

We komen sterker terug. En duurt het even langer voor je opnieuw naar het stadion mag komen? Dan betalen we die wedstrijden op het einde van het seizoen gewoon terug.

Bestel snel en veilig je abonnement online of telefonisch. Onze medewerkers staan te popelen om je te ontvangen maar kom enkel naar de Essevee Shop als je niet anders kan. Ondertussen loopt de vrije verkoop op de beschikbare plaatsen.

Zo, we hebben alle informatie voor je klaargezet.
Want ja, het komt terug. Jij toch ook?

Essevee_20_21_Ticketing_AboprijzenV1_lowres.jpg
Close