Essevee_20_21_Abocampagne_Social_Website_001_bringafriend.jpg

Verdien jij dit seizoen je abonnement terug?

Verdien 30 euro cashback per nieuwe abonnee

Vaneigens wil je het samen beleven. Meer dan ooit is het Regenboogstadion onze tweede thuis. Laat vrienden, familie, collega's, ... kennismaken met jouw favoriete team. Je kan er dit seizoen zelfs je abonnement mee terugverdienen want per nieuwe abonnee krijg je 30 euro betaalwaarde terug op je eigen abonnement.

 

Wat moet je doen om te kunnen genieten van deze actie?

Als bestaande abonnee verleng je je abonnement binnen de voorrangsperiode als je je plaats wilt behouden. Via het formulier op deze pagina kan je aangeven wie je wilt meebrengen. Zijn er geen beschikbare plaatsen rondom jouw stoeltje? Dan kan je tijdens de wisselperiode langskomen met de nieuwe abonnee om de best mogelijke plaats (of twee nieuwe plaatsen) te kiezen.

Als nieuwe abonnee kan je meekomen met iemand die zijn of haar seizoenkaart verlengt. Die bestaande abonnee krijgt 30 euro cash terug dus het eerste rondje is op zijn of haar kosten! Vul het formulier op deze pagina in en wij gaan op zoek naar de best beschikbare plaatsen. Dat kan al voor de wisselperiode zijn maar desnoods kan je langskomen tijdens de wisselperiode.

 

Voorwaarden voor deze actie

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan deze actie:

  • De actie is enkel geldig als je zelf je abonnement verlengt. Met andere woorden: je moet zelf eerst je abonnement verlengen alvorens je iemand anders kunt aanbrengen.
  • De nieuwe abonnee die je aanbrengt voor volgend seizoen had vorig jaar nog geen abonnement of halfjaarlijks abonnement. 
  • Je kan meerdere nieuwe abonnees meebrengen naar het Regenboogstadion maar de totale waarde van de terugbetalingen mag het aankoopbedrag van je eigen abonnement niet overstijgen.

Heb je toch nog vragen? Contacteer onze medewerkers dan via ticketing@essevee.be.

Wij komen volgend seizoen TOPE naar het Regenboogstadion!

Vaneigens willen jullie het samen beleven. Vul het formulier zo volledig mogelijk in zodat onze medewerkers op de ticketingdienst jullie verder kunnen helpen.

De bestaande abonnee:

De nieuwe abonnee:

Nadat je het formulier verzendt, krijg je een bevestiging op mail.

Abonnementen 2020-2021

Vaneigens komt het terug...

Vaneigens. Van-eigens. Het zit in ons.
TOPE gaan we iedere uitdaging aan.

We komen sterker terug. En duurt het even langer voor je opnieuw naar het stadion mag komen? Dan betalen we die wedstrijden op het einde van het seizoen gewoon terug.

Bestel snel en veilig je abonnement online of telefonisch. Onze medewerkers staan te popelen om je te ontvangen maar kom enkel naar de Essevee Shop als je niet anders kan. Ondertussen loopt de vrije verkoop op de beschikbare plaatsen.

Zo, we hebben alle informatie voor je klaargezet.
Want ja, het komt terug. Jij toch ook?

Essevee_20_21_Ticketing_AboprijzenV1_lowres.jpg
Close