2018-04-01 - SVZW 031.jpg

Hoe verleng ik online mijn abonnement?

Je abonnement staat klaar

Abonnees kunnen hun abonnement in enkele klikken online verlengen. Je abonnement staat tot en met maandag 13 juli klaar op essevee.tickethour.be.

Online verlengen

Je seizoenkaart wordt gratis thuisgeleverd. Als je online verlengt, zetten we bovendien de betaalwaarde van je oude abonnement automatisch over op je nieuwe abonnement.

Nieuw abonnement kopen?

Kom jij er dit seizoen bij? Dan kan je eenvoudig een plaats naar keuze selecteren op essevee.tickethour.be.

Online kopen

Tot en met maandag 13 juli behouden abonnees voorrang op hun plaats. Van 14 tot en met 24 juli kan je van plaats wisselen in de Essevee Shop. De vrije verkoop start op dinsdag 28 juli.

Zo verleng je snel en veilig je abonnement

Stap 1: jouw account op Tickethour

2021 Stap 1 - Inloggen met wachtwoord.jpg

Surf naar essevee.tickethour.be. Vul je gegevens in en klik op "Login" of "Aanmelden". 

Verleng je voor het eerst online of ken je je wachtwoord niet? Klik dan op "Wachtwoord vergeten", vul je e-mailadres in en we bezorgen je meteen een nieuw wachtwoord. Meld daarna aan met die gegevens.

Stap 2: controleer je gegevens

2021 Stap 2 - Gegevens controleren.jpg

Je abonnement wordt gratis thuis geleverd. Dat wil zeggen dat we je juiste adres (voor de levering) en e-mailadres (voor de orderbevestiging) nodig hebben.

Rechts vind je onder "Mijn account" een snelkoppeling naar "Mijn account". Controleer al je gegevens alvorens je verder gaat met je bestelling.

Stap 3: ga naar "Mijn bestellingen"

2021 Stap 3 - Mijn bestellingen.jpg

Rechts vind je onder "Mijn account" een snelkoppeling naar "Mijn bestellingen". Hier vind je zowel je bestelgeschiedenis als de reservatie om je abonnement te verlengen.

Vind je hier geen reservaties terug of staat je abonnement niet in de lijst? Contacteer dan onze dienst ticketing via mail op ticketing@essevee.be.

Stap 4: klik op "Betaal onbetaalde reservatie"

2021 Stap 4 - Betaal onbetaalde reservatie.jpg

Je abonnement staat klaar onder "Mijn reservaties". Klik op "Betaal onbetaalde reservatie". 

Staat je abonnement niet in de lijst? Misschien hebben we een ander e-mailadres van jou of moeten we je abonnement nog vastmaken aan je account. Contacteer dan onze dienst ticketing via mail op ticketing@essevee.be.

Stap 5: betaal je reservatie door de stappen te volgen

2021 Stap 5 - Betaalmethode kiezen.jpg

Je bent nu klaar om je abonnement online te verlengen. Selecteer je gewenste betaalmethode en reken af. Betalen kan met VISA, Mastercard of Bancontact.

Je hebt vijf minuten om je bestelling en betaling af te ronden. Als dat niet mogelijk is, kan je later opnieuw beginnen. 

Stap 6: bestelling geslaagd!

2021 Stap 6 - Bestelling geslaagd.jpg

Je kan afrekenen op de manier die jij wenst. Via de app van je bank, met het bakje en je bankkaart of met je kredietkaart. Van zodra de betaling is geslaagd, kom je op dit scherm.

Je bestelling is nu bevestigd. Jij bent er volgend seizoen bij!

Abonnementen 2020-2021

Vaneigens komt het terug...

Vaneigens. Van-eigens. Het zit in ons.
TOPE gaan we iedere uitdaging aan.

We komen sterker terug. En duurt het even langer voor je opnieuw naar het stadion mag komen? Dan betalen we die wedstrijden op het einde van het seizoen gewoon terug.

Bestel snel en veilig je abonnement online of telefonisch. Onze medewerkers staan te popelen om je te ontvangen maar kom enkel naar de Essevee Shop als je niet anders kan. Ondertussen loopt de vrije verkoop op de beschikbare plaatsen.

Zo, we hebben alle informatie voor je klaargezet.
Want ja, het komt terug. Jij toch ook?

Essevee_20_21_Ticketing_AboprijzenV1_lowres.jpg
Close