Essevee_Webbanner_Abo_V2.jpg

Het Regenboogstadion is van jullie!

Jouw abonnement voor het seizoen 2019-2020

Essevee_Web_AboPage_VerdienJeAbonnementTerug.jpg

TOPE komen we thuis in het Regenboogstadion. Verzeker nu jouw plaats met een abonnement voor het seizoen 2019-2020. Al vanaf 190 euro mis je geen bal van Team Essevee!

Bestel nu online

De sfeer in het Regenboogstadion wil je samen met je familie, vrienden, collega's, ... beleven. Per nieuwe abonnee die je meebrengt, krijg je 10 euro cash terug op jouw abonnement. Verdien zo je abonnement terug en kom TOPE naar Essevee.

Voorwaarden voor deze actie:

  • Een niet-abonnee is iedereen die in het seizoen 2018-2019 geen abonnement had.
  • De actie loopt tot en met zaterdag 31 augustus 2019.
  • De totale korting mag de maximale waarde van je abonnement niet overschrijden.

Op deze pagina ontdek je alle tarieven en voordelen van een abonnement bij Team Essevee!

Essevee_Web_AboPage_AlleVoordelenVanJeAbo_Groen.jpg

Je abonnement is meer dan een seizoenkaart voor Team Essevee. Je geniet van talloze voordelen bij zowel SV Zulte Waregem als bij onze partners.

Kortingen in de Essevee Shop, een gratis koffie in Bistro Berto maar bijvoorbeeld ook korting op je tennislessen op het WaregemSportCenter. Bij aankoop van je abonnement ontvang je een folder met alle voordelen, kortingen en acties waar je kunt van genieten.

Tope Es Alles Meuglijk bij Team Essevee!

Prijzen en aangepaste tarieven

Standaardtarieven

Tribune 1 - Hoofdtribune

Vakken 101 tot 109

245 euro

Vakken 111-112-115-116

315 euro

Tribune 2 - Sfeertribune

Vakken 201 tot 205

190 euro

Tribune 3 - Vijvertribune

Vakken 311-312

270 euro

Vakken 313-314-315

305 euro

Tribune 4 - Familietribune

Vakken 405 tot 409

245 euro

Voordeeltarieven

Jongeren en gezinnen

-23 jaar

165 euro (op alle tribunes)

-16 jaar

105 euro (op alle tribunes)

Familie-ABO (tribune 4)

275 euro (1 volw. + 1 -16-jarige)
335 euro (1 volw. + 2 -16-jarigen)

Rolstoelgebruikers en personen met een handicap

Personen met een handicap*

165 euro (op alle tribunes)

Rolstoelgebruikers

80 euro (+ begeleider gratis)

* Op vertoon van uw invaliditeitsattest (66%)

 

Maar... wat zit er eigenlijk allemaal inbegrepen in je abonnement bij Team Essevee? Hieronder vind je een overzicht van alle voordelen:

Jouw vaste plaats: het Regenboogstadion is van jullie! Met een abonnement reserveer je jouw vaste plaats in onze thuishaven. Zo mis je geen bal van Team Essevee.

Voordelig tarief: het klinkt misschien logisch, maar je betaalt minder voor je abonnement dan iemand die losse tickets koopt.

Jupiler Pro League: je abonnement verleent je toegang tot de vijftien competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League. De vijf thuiswedstrijden in Play-Off 2 zijn inbegrepen in je abonnement. Bij kwalificatie voor Play-Off 1 geniet je van een voordeeltarief.

Croky Cup: als abonnee geniet je van een voorrangsperiode of een voordeeltarief bij thuiswedstrijden in de bekercompetitie. Stel dat Essevee zijn vierde bekerfinale haalt, dan kan jij gegarandeerd rekenen op twee plaatsen.

Voorbereiding: dankzij je abonnement betaal je voor zowel de wedstrijd tegen KV Oostende als voor de laatste oefenwedstrijd in het Regenboogstadion slechts 5 euro.

Verdien je abonnement terug: kom TOPE naar het Regenboogstadion en verdien je abonnement terug. Je krijgt een cashbak van 10 euro (in betaalwaarde op je abonnement) als je een nieuwe abonnee meebrengt. De voorwaarden van die actie vind je hier.

Essevee Academie: met je abonnement kan je gratis de wedstrijden van onze beloften (in Petegem) en onze dames (in Zulte) bijwonen. Een leuk extraatje om je te belonen.

Cashless payment: je abonnement is ook je betaalkaart in het Regenboogstadion. Je hoeft geen kaartje te gebruiken (met een waarborg van 1 euro) en je kunt snel en veilig opladen met de Starnet Cashless App. Wist je trouwens dat je voor iedere oplading vanaf 100 euro nog eens 5 euro extra krijgt van Essevee?

Close