Banner1_Ticketing.jpg

Ticketing

Klik hier om online tickets te bestellen

Volgende wedstrijden

Praktische informatie

Hoe koop ik tickets voor Essevee?

De sfeer in het Regenboogstadion wil je live beleven. Afhankelijk van de veiligheidsmaatregelen per wedstrijd kan je op drie manieren tickets kopen:

Online ticketing: ongetwijfeld de makkelijkste manier om je tickets te bestellen. Surf naar essevee.tickethour.be, kies je plaats en reken af. Je ontvangt de e-tickets op het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd.

In de Essevee Shop: hier kan je (zolang de voorraad strekt) terecht voor je tickets. Check per wedstrijd wanneer de voorverkoop start en of er nog tickets beschikbaar zijn. De voorverkoop loopt altijd tot zaterdagmiddag (voor wedstrijden op zaterdag of zondag) of tot vrijdagavond (voor wedstrijden op vrijdag).

Aan de loketten: vanaf 1,5 uur voor een thuiswedstrijd gaan de resterende tickets aan de loketten in verkoop. Voor tribune 1 en 4 kan je terecht aan de loketten naast de Essevee Shop, voor tribune 2 en 3 vind je het loket aan de vijvertribune. Opgelet: als er een combiregeling* van kracht is, dan gaan de loketten niet altijd open.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze dienst ticketing op ticketing@essevee.be!

* Bij een combiregeling is er geen loketverkoop bij de bezoekers. Bij risicowedstrijden blijven ook de loketten voor de thuissupporters gesloten.

Close