WAREGEM, 01-09-2019, Regenboogstadion. jupiler pro league 2019-2020. speeldag 6. sv zulte waregem - royal antwerp f.c. 2-0-188

Team Essevee zoekt helpende handen

Al 20 jaar bewijzen we bij SV Zulte Waregem dat TOPE alles mogelijk is. Op, maar zeker ook naast het veld. Supportersfederatie en club zijn twee handen op een buik en we zijn er van overtuigd dat wij ook in de toekomst op elkaar kunnen rekenen.

Voor en met supporters bouwen aan de toekomst van Essevee. Dat is wat we met onze Supportersfederatie EsseveeFANS willen (blijven) doen. En daar kan jij bij helpen.

Meer over de supportersfederatie

Het eerstkomende evenement is het Belgisch kampioenschap wielrennen maar ook de terugkeer naar het stadion staat binnenkort op de agenda. Je ontdekt hier voor welke evenementen we helpende handen zoeken. Via het formulier kan je ook vrijblijvend aanmelden zodat we je kunnen contacteren indien nodig.

Helpende handen op het BK Waregem (16-20 juni)

Op 20 juni organiseert Essevee samen met de organisatie van Dwars Door Vlaanderen het Belgisch kampioenschap wielrennen in Waregem. De organisatie van dit BK is als een fietsketting waarbij elke schakel van cruciaal belang is. Jij kan één van deze schakels worden.

Meer over het BK

Zin om een handje te helpen bij de organisatie van het BK Waregem? Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen spoedig contact met je op.

Voor en door supporters (juli en verder)

Essevee en zijn supporters, ze zijn een ras apart. We slaan meer dan eens de handen in elkaar om onze club verder te laten groeien. En we kijken enorm uit naar jullie terugkeer naar het stadion.

Er ligt een hoop werk te wachten om de Elindus Arena opnieuw te doen stralen. Schilderwerken, afstoffen, poetsen en schrobben. En dan is er nog het wekelijks onderhoud, waarbij ons vaste team ook wat helpende handen kan gebruiken.

Help jij graag eens een handje in de komende weken of maanden? Meld je dan aan bij onze SLO (supporters liaison officer, de verbindingspersoon tussen Essevee en zijn supporters) Christophe via het formulier op deze pagina.

Ik help mee!

Schrijf je nu in en help mee bij verschillende projecten van Team Essevee.

Close