Essevee_SiteHeader_001-2

Essevee Fandag 2019

Op zondag 7 juli trappen we het seizoen op gang met de Essevee Fandag. We starten met een barbecue en dit jaar kan je het Regenboogstadion doorkruisen tijdens een leuke zoektocht. Later op de namiddag stellen we de nieuwe gezichten voor en kan je alle handtekeningen verzamelen.

Navigatie

in samenwerking met

Supportersfederatie EsseveeFANS
Essevee_Affiche_Fandag2019_lowres
Blok_1_Oefencomplex_500x500

10:00 | Tornooi Essevee Old Stars & trainingen van de Essevee Academie

We trappen de dag af op het oefencomplex, aan de overzijde van het Regenboogstadion.

De Essevee Old Stars, het wandelvoetbalteam van Essevee, organiseren hun eerste tornooi. Ze nemen het op tegen een aantal regioclubs. Onze jongste jeugdspelers trekken tegelijkertijd voor het eerst het shirt van Essevee aan voor een kennismakingstraining.

In de namiddag werken de wandelvoetballers hun finalewedstrijden af. Onze jeugdspelers komen naar het stadion en werken TOPE met de fans de stadionzoektocht af.

Blok_2_Barbecue_500x500

12.00 uur | Barbecue in Studio Essevee (VOLZET)

Op de middag blazen we verzamelen in Studio Essevee voor de jaarlijkse barbecue. Deze zaal in de vijvertribune is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Dit jaar verzorgt Traiteur Luc uit Waregem de barbecue. Je krijgt de keuze uit vijf soorten vlees, frietjes, warme en koude saus en verschillende groentjes.

De barbecue is volledig uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

 

Blok_3_Fandorp_500x500

13.00 uur | GRATIS KIDS- EN FANDORP

Op de hoek van de sfeertribune en de vijvertribune bouwen we een heus fandorp op. Naast de drank- en eetstanden kan je je uitleven op de springkastelen van Team Essevee of je kan een balletje trappen naar onze voetbaldarts.

Daarnaast is de Essevee Shop de hele namiddag open. Haal je shirt in huis of profiteer van de laatste dag van de voorrangsperiode om je abonnement nog snel te verlengen!

Rond 16.00 uur verhuizen we naar de sfeertribune voor de spelersvoorstelling. Na de spelersvoorstelling blijft het fandorp (met de drank- en eetstanden) nog open tot 19.00 uur.

ABO1920 | Het Regenboogstadion is van jullie!

TOPE komen we thuis in het Regenboogstadion. Leg nu jouw plaatsje vast met een abonnement voor het seizoen 2019-2020. Iedereen kan al vanaf 190 euro online of in de Essevee Shop een seizoenkaart kopen. Bestaande abonnees kunnen tot en met de fandag hun abonnement verlengen.
Blok_3_Stadionbezoek_500x500

13.00 uur | STADIONZOEKTOCHT

Kom rondneuzen in het Regenboogstadion tijdens een leuke zoektocht. Naast je arendsogen rekenen we ook op een dosis parate kennis over Team Essevee. Je kunt het invulboekje afhalen in de Essevee Shop.

De zoektocht duurt ongeveer een uurtje (onder voorbehoud van zeer grote drukte) en is ook toegankelijk voor minder mobiele personen en rolstoelgebruikers.

Het Regenboogstadion is helemaal van jullie! Je bezoekt tijdens de zoektocht de verschillende tribunes, de mooiste skyboxen van België en natuurlijk de kleedkamer van onze helden.

Blok_4_Signeersessie_500x500

14.30 uur | SIGNEERSESSIE

Op je zoektocht doorheen het Regenboogstadion kan je op handtekeningen jagen van de spelers en trainers. Zij zitten verspreid over het hele stadion in de verschillende standen van onze partners.

Er zijn zes signeerstanden met telkens vier of vijf spelers of leden van de sportieve omkadering. De exacte verdeling vind je hier in de week voor de fandag.

Bij je boekje voor je zoektocht (dat je kan afhalen in de Essevee Shop) vind je een plannetje met de verdeling van de spelers per stand.

Blok_3_Spelersvoorstelling_500x500

16.30 uur | SPELERSVOORSTELLING

Wie verdedigt dit seizoen de kleuren van SV Zulte Waregem? Onze stadionspeaker Fadi stelt je alle nieuwe en vertrouwde gezichten voor. Maak kennis met Team Essevee 2019-2020!

De spelersvoorstelling vindt plaats in de sfeertribune vanaf 16.30 uur. Rolstoelgebruikers, minder mobiele personen en ouders met kinderwagen(s) kunnen de spelersvoorstelling volgen vanuit vak 108-109.

In de sfeertribune zijn natuurlijk ook de drank- en eetstanden open. Na de spelersvoorstelling kan je nakaarten in het fandorp tot omstreeks 19.00 uur.

Close