webbanner-md-lunch

Matchday Lunch 2024

Op zondag 21 januari nemen onze Boeren het in de eerste thuiswedstrijd van 2024 op tegen Jong Genk. Speciaal voor onze fans creëren we een unieke setting om deze wedstrijd in stijl te beleven. Geniet samen met jouw gezin en/of vrienden van onze heerlijke Matchday Lunch voor de wedstrijd en zet zo het jaar goed in!

Wat mag je verwachten?

Voor onderstaande prijzen geniet je van een heerlijk buffet waarbij je de keuze hebt tussen stoofvlees of vol-au-vent aangevuld met Belgische frietjes.

Speciaal om het nieuwe jaar te vieren trakteert Essevee met een lekker aperitief en een verse koffie om helemaal op te warmen voor Essevee - Jong Genk. Daarnaast geniet je van doorlopende toegang tot de bar in Studio Essevee tijdens de wedstrijd.

Studio Essevee wordt dé place to be voor deze Matchday Lunch vanaf 11.30 uur. Een gezellig kader wordt gecombineerd met een streepje muziek om zo nog voor het eerste fluitsignaal al te scoren!

*Elke fan kan bij inschrijving genieten van deze formule!

(lees verder onder de foto)

Niet-abonnees die een ticket aankopen bij de Matchday Lunch krijgen een plaats op Tribune 3. Abonnees kunnen na de lunch hun vertrouwde plaats in het stadion innemen.

Hoe inschrijven?

Je kan samen met vrienden en/of familie inschrijven voor deze Matchday Lunch! Hiervoor maak je gebruik van het invulformulier op deze pagina. 

Na de inschrijving ontvangt u een bevestiginsmail om de reservatie te voltooien en te betalen. Na de betaling ontvangt u de tickets voor de Matchday Lunch en indien van toepassing de tickets voor de wedstrijd. 

Nu inschrijven!

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven voor deze Matchday Lunch.

Close