Banner_eSports_Essevee

Essevee Esports

Proximus ePro League

Afgelopen seizoen kon Geoffrey Meghoe met Essevee Esports de reguliere competitie als leider afsluiten. Helaas werden wij in de eerste ronde van de Play-Offs uitgeschakeld, wat ons een verdienstelijke 8ste stek opleverde in seizoen 2020-2021.

Zestien gamers vertegenwoordigen elk hun ploeg en nemen het tegen elkaar op in een klassiek kampioenschap. De acht beste ploegen kwalificeren zich voor de eindfase: de play-offs. De speler die de eindzege behaalt, bezorgt zo zijn of haar ploeg de titel van landskampioen in de ePro League.

Vanaf (nog bekend te maken) kan je de eerste wedstrijden van de  het kampioenschap volgen op Eleven Sports en Youtube. Dat kan zowel via digitale televisie als online. De samenvattingen zullen telkens op woensdag te zien zijn op Eleven Sports in een speciaal eSports Magazine. 

Volg de ePro League!

Speelschema

Vanaf begin december staat wekelijks 1 speeldag op het programma in de ePro League.

Hoe bekijken?

Je kan de wedstrijden van de ePro League bekijken op Eleven in het eSports Magazine op woensdag:

  • Het ePro League-magazine kan je bekijken op Eleven Sports
  • De beste momenten en meer info vind je op de Facebookpagina van de ePro League

Volg alles op de voet!

Je kan ook alle avonturen van ons team volgen via Facebook en Instagram. Zoek even naar 'essevee_esports' en abonneer je op het account. Zo mis je geen enkel moment en ontdek je heel wat leuke extra's!

Essevee Esports - De selectie

ePro League 2021 - 2022

De spelers worden binnenkort aangekondigd. Houd zeker onze social media kanalen in de gaten. 

FIFAe Club Series 2022

De spelers worden binnenkort aangekondigd. Houd zeker onze social media kanalen in de gaten. 

Instagram - Facebook 

Onze partner - Skyline Communications

Skyline Communications is de partner die eSports bij Team E-SSEVEE ondersteunt. De communicatie- en netwerkgigant uit Izegem gelooft sterk in eSports.

“In nog geen dertig jaar tijd zijn videogames uitgegroeid tot de wereldwijde vrijetijdsbesteding nummer één, nog voor film en muziek. Als afgetekende wereldmarktleider in netwerkbeheersoftware voor de media-industrie volgen we technologische innovaties op de voet, en daar hoort zeker en vast ook de game-industrie bij”, zegt Lode Ketelair, Marketing Manager van Skyline Communications.

“We zijn erg blij dat we als partner mogen optreden van SV Zulte Waregem binnen deze Proximus ePro League. Skyline heeft meer dan 300 hoogopgeleide ingenieurs aan boord die dagdagelijks complexe software ontwikkelen. Dan is de stap naar gamen als vrijetijdsbesteding niet zo groot. Zo zijn er een aantal collega’s die Breakout organiseren, een van de grootste LAN-party’s van het land. Met die kennis en ervaring kunnen we Essevee actief bijstaan in het zoeken en ondersteunen van hun speler.”

skyline
SkylineCommunications
Close