WebbannerCashless-Bar

Cashless Payment

Cashless betalen bij Essevee

In de Elindus Arena reken je al je aankopen af met een betaalkaart. Het systeem van cashless payment maakt cash geld en drankbonnetjes overbodig. Het is bovendien snel, eenvoudig en veilig.

Met je abonnement

Als abonnee heb je slechts één kaart nodig voor al je handelingen in het stadion:

  • Je abonnement dient als toegangsbewijs voor het stadion.
  • Aankopen in de Essevee Shop kan je betalen met je abonnement of betaalkaart
  • Aan de drank- en eetstanden betaal je eenvoudig met je abonnement of betaalkaart

Geen abonnement?

Heb je geen abonnement? Dan kan je in de verschillende bars van de Elindus Arena of in de Essevee Shop een betaalkaart aankopen en opladen.

Je betaalt 1 euro voor de kaart en kunt dan al je transacties in het stadion afronden met die kaart.

Cashless App

Dankzij Starnet betaal je snel en eenvoudig cashless in het stadion. Nu kan je met de Starnet Cashless app ook je saldo raadplegen én in enkele seconden mobiel opladen.

Je kan de Starnet Cashless app downloaden in de Play Store (klik hier) of App Store (klik hier). Natuurlijk kan je ook nog steeds terecht aan de oplaadpunten in het stadion.

Sneller opladen dan ooit

Nadat je de app op je smartphone hebt staan, kan je sneller dan ooit je betaalkaart opladen.

Je maakt eenmalig een account aan in de app en daarna kan je altijd in enkele klikken volledig mobiel opladen. Hulp nodig? Lees hier alles over de mobiele app.

Meerdere betaalkaarten opladen

In de app houd je een "portefeuille" bij met meerdere betaalkaarten. Zo kan je snel en eenvoudig de betaalkaarten van je zoon of dochter opladen. Handig toch?

Je voegt betaalkaarten toe door eenmalig het kaartnummer in te geven. Geef een naam aan je betaalkaart zodat je weet welke kaart je oplaadt in de toekomst.

Overdracht naar volgend seizoen

Staat of stond er nog geld op je abonnement of betaalkaart van vorig seizoen? Dat geld neem je gewoon integraal mee naar volgend seizoen.

Meer info

Meest gestelde vragen

Waar kan ik mijn saldo consulteren?

Controleer je saldo online voor je naar het stadion vertrekt. Dat kan voorlopig enkel via de Starnet app. In het stadion kan je je kaart op eender welke betaal- of oplaadkassa leggen. Je saldo verschijnt meteen op de display. 

Waar kan ik mijn kaart opladen?

Vermijd wachtrijen en laad je kaart thuis op via de Starnet Cashless app. Het is zeer eenvoudig:

  • Download de app en maak eenmalig een account aan.

  • Selecteer Essevee in de beschikbare events. Je kan Essevee rechtsboven als favoriet aanduiden.

  • Maak eenmalig een account aan en registreer je betaalkaarten. Dat doe je door de negencijferige code op de achterzijde van je abonnement of betaalkaart in te geven. TIP: registreer alle betaalkaarten van het gezin, geef ze een naam en laad snel en eenvoudig de kaart van je kinderen op!

  • Selecteer de kaart die je wilt opladen. Je kunt nu kiezen om op te laden (TOP UP) of om je saldo te raadplegen (BALANCE).

  • Als je oplaadt, kies je eenvoudig een bedrag vanaf 5 euro en de app leidt je automatisch om naar de Bancontact-app of de app van jouw bank.

  • Bevestig de overschrijving en het geld komt op je betaalkaart van zodra je je kaartje op een betaalkassa legt.

Je kunt tijdens de week ook langskomen in de Essevee Shop en daar meteen het gewenste bedrag opladen. Voorlopig is het niet mogelijk om via online overschrijving op te laden.

Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?

Ondervind je problemen met je betaalkaart? Op wedstrijddagen helpen onze medewerkers aan de verschillende oplaadpunten je graag verder. Als zij niet kunnen helpen, sturen ze je door naar het dichtstbijzijnde infopunt.

Help! Ik ben mijn betaalkaart kwijt!

Als abonnee geniet je van het voordeel dat we jouw saldo kunnen opvragen en op een nieuwe kaart kunnen plaatsen. Verwittig ons meteen op cashless@essevee.be of kom langs in de Essevee Shop. Onze medewerkers helpen je snel opnieuw op weg. Vermeld steeds je kaartnummer.

Waar vind ik mijn kaartnummer?

Het kaartnummer staat op de achterzijde van je betaalkaart. Dit is een unieke code van 10 cijfers.

Close