test banner babys corner

TOPE shoppen bij the baby's corner

Team Essevee en the baby's corner tekenen voor een innovatieve samenwerking. The baby’s corner wordt voor Essevee de structurele partner voor alles wat zich afspeelt in de baby- en kinderwereld.

Het partnership overstijgt het klassieke winkelverhaal dankzij de gemeenschappelijke kernwaarden: beleving en emotie. "Samen met Essevee bouwen we verder aan de geboortelijst van de toekomst!"

Partnership the babys corner - Essevee 1000x667

Voordeel voor abonnees

TOPE MET ONZE PARTNERS bieden we alle abonnees een mooie voordeel aan. the baby's corner schenkt 10% korting aan alle abonnees bij aankopen in de webshop. Je vindt de code op de brief die bij je abonnement zat.

The baby's corner

Baby'sCorner_Abopartner

Steenweg Deinze 33
9810 Nazareth
T. +32 (0)9 381 12 70
E. klantendienst@babyscorner.be
Dagelijks open van 10 tot 18u
Zon- & feestdagen gesloten

"Geboortelijst van de toekomst"

"Samen met Essevee bouwen we verder aan de geboortelijst van de  toekomst en aan een aanbod dat volledig op maat is van de zovele aanstaande mama’s en papa’s", verduidelijkt founder en managing director  van the baby's corner Sonia Pypaert.

"Deze  samenwerking past in onze strategie om via partnerships te connecteren en meerwaarde te bieden aan onze klanten. We komen hierbij tegemoet aan de veranderende behoeften van ouders. Zij zijn immers minder bereid om hun levensstijl helemaal om te gooien. Ze zijn jong en willen jong blijven. Hun hobby’s en interesses of ambities blijven even belangrijk. Vrienden en sociaal netwerk spelen hier een hele grote rol in. Er wordt  niet alleen een nieuw kindje geboren, maar ook nieuwe ouders. Zij verdienen ook een cadeautje."

"Innovatief partnership"

“Wij zijn verheugd dit innovatieve partnership met the baby’s corner te kunnen afsluiten", zegt Tyas Kastelijn,  commercieel manager van SV Zulte Waregem. "Met creatieve acties willen we iedereen van Team Essevee prikkelen."

De nieuwe ouders zijn een belangrijke doelgroep voor beide partijen en we zullen er dan ook alles  aan doen om hen kennis te laten maken met the baby's corner. Zo genieten alle medewerkers en abonnees van een voordeel en kunnen ook tickets voor thuiswedstrijden van SV Zulte Waregem aan de geboortelijsten van the baby’s corner worden toegevoegd."

"Daarnaast kunnen we op the baby’s corner rekenen voor onder andere goodiebags voor de jaarlijkse ziekenhuisbezoeken en de jeugd- en damestornooien."

Close