Webbanner_Merida_1616_720

TOPE naar de top met Merida

Met Merida mag Team Essevee een nieuwe partner verwelkomen. Het wordt een unieke samenwerking tussen een professionele voetbalclub en een van de marktleiders in de fietswereld.

Zowel sportief als commercieel zullen beide partijen stevig op de trappers gaan staan. Merida levert fietsen voor de recuperatietrainingen van de A-kern en organiseert tegelijkertijd verschillende acties voor supporters van Team Essevee.

Voordeel voor abonnees

TOPE MET ONZE PARTNERS bieden we alle abonnees een mooie voordeel aan. In de webshop krijg je 25% korting op fietskleding en accessoires van Merida en fietsgereedschap van Birzman.

Merida_Abopartner

"Sportief en uniek partnership"

De fietsen van Merida zullen vooral gebruikt worden voor recuperatietrainingen. "Volgend seizoen beschikken de spelers van Essevee over de "Big Nine 500", een sportieve mountainbike met een licht frame en veel Shimanocomponenten”, aldus Joost Vanmeerhaeghe namens Merida Benelux.

"Sportief is dit een uniek partnership tussen een gerenommeerde voetbalclub en een van de grootste fietsmerken ter wereld. Op deze manier wil Merida haar naambekendheid als sportfietsenmerk vergroten in België", verduidelijkt Joost.

Het assortiment van Merida is ruim. Op het gebied van e-bikes, racefietsen en mountainbikes is Merida een van de grootste spelers op de markt.

"Supporters genieten mee"

Naast het sportieve luik van de samenwerking genieten ook de supporters mee van het partnership. Zo krijgen alle abonnees 25% korting op accessoires van Merida en Birzman maar er is meer...

"Merida organiseert bij een aantal thuiswedstrijden Vol op de Velo. Dat is een wedstrijd tijdens de rust waarbij alle aanwezige fans kans maken op een mountainbike van Merida", vertelt commercieel manager Tyas Kastelijn.

"Merida koppelt ook haar naam aan de verkiezingen van de Speler van de Maand en Speler van het Jaar. Ook daar zullen steeds mooie prijzen aan vasthangen."

Merida - VODV - Xenia en Joost
Close