Webbanner_GetDriven

Veilig op weg met Get Driven

TOPE veilig op weg met Get Driven

In onze businessformules geniet u van catering van het hoogste niveau. Als goede Bourgondiërs combineren we dat haast automatisch met een goed glas wijn of een heerlijk frisse Jupiler.

Om te voorkomen dat iemand geïntoxiceerd naar huis moet rijden, slaan we de handen in elkaar met Get Driven:

  • Er is een team van drivers en volgers standby van 1 uur na de wedstrijd tot 4 uur na de wedstrijd. U kunt aanmelden bij de hostess in de lobby van de Zuidercorner.
  • De driver (chauffeur) neemt plaats achter het stuur van uw wagen terwijl de volger meerijdt in de volgwagen.
  • U wordt thuis afgezet en de driver en volger keren terug naar het Regenboogstadion.

Tarieven

U krijgt alle vrijheid om te kiezen uit drie mogelijkheden:

1. Get Driven (prijs op maat): u boekt een chauffeur die u thuis oppikt en u na de wedstrijd veilig thuis brengt. Dankzij Essevee geniet u van deze topservice met 10% korting. Voor de wedstrijd tegen KAS Eupen gebruikt u de code ESSEVEE3011.

2. Terugrit met voorafgaande reservatie (€30) : u rijdt zelf naar het stadion voor de wedstrijd maar reserveert minstens 24 uur voor de aftrap van de desbetreffende wedstrijd uw terugrit. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 30 kilometer rond het Regenboogstadion. U betaalt 30 euro om u en uw wagen veilig thuis af te zetten.

3. Terugrit zonder voorafgaande reservatie (€50) : u rijdt zelf naar het stadion voor de wedstrijd en meldt na de wedstrijd aan in de balie van de Zuidercorner voor uw terugrit. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 30 kilometer rond het Regenboogstadion. U betaalt 50 euro om u en uw wagen veilig thuis af te zetten.

Reserveren kan via het formulier op deze pagina.

"Werk maken van veiligheid van onze klanten"

"We zijn enthousiast over de samenwerking met Essevee. Zij vatten de koe bij de horens en zetten als eerste voetbalclub actief in op veiligheid in het verkeer", vertelt Gunther Ghysels van Get Driven. "Onze chauffeurs brengen je vanaf een bepaald tijdstip naar huis met je eigen wagen, waardoor niemand nog een excuus heeft om met een glas teveel achter het stuur te kruipen."

Commercieel directeur Miguel De Ruyck ziet een maatschappelijke rol weggelegd voor Essevee: "We ontvangen gemiddeld 1000 businessklanten per wedstrijd. Dankzij Get Driven, een lokaal en dynamisch bedrijf, kunnen we hen letterlijk goed op weg helpen. We willen als pionier optreden en investeren in de veiligheid van onze klanten."

Get Driven stelt momenteel tussen de 300 en 400 drivers per maand te werk en maakt volop werk van een volgende stap naar onze buurlanden. "We moedigen het initiatief in Waregem natuurlijk aan. Het is een goed voorbeeld voor veel evenementen", sluit Gunther Ghysels van Get Driven af. Meer informatie over de diensten van zijn bedrijf vind je op getdriven.be.

 

Reserveer nu uw terugrit

Close