valentijnexperience-webbanner

Maak kans op een Matchday Experience in een valentijnsjasje

Liefde, je kan het in honderden talen zeggen. Maar pas wanneer je het toont, dan is het op z’n schoonst. En dat is precies wat wij bij Essevee willen doen, onze liefde aan jou tonen. Scoor je tickets voor de topper tegen RSC Anderlecht en maak kans op een luxueuze Matchday Experience in een Valentijnsjasje.

Hoe maak ik kans op de Valentijn Experience?

We hebben jou even moeten missen, maar net zoals in de liefde is uitstel geen afstel. Voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht, op zaterdag 12 februari om 20.45 uur, verwelkomen we jou opnieuw in de tribunes. Koop jouw duoticket (actieprijs €50 i.p.v. €60) en misschien win jij wel dé exclusieve Valentijns Experience:

  1. Schrijf je in via het contactformulier op deze pagina en reserveer jouw tickets
  2. Haal jouw bestelde tickets af in de Essevee Shop (actieprijs €50 i.p.v. €60)
  3. Geniet samen van Essevee - RSC Anderlecht in het centrale blok van onze Vijvertribune (tribune 3)
  4. Houd je mailbox in het oog op maandag 14 februari*

Valentijn Experience

Ben jij bij de winnaars, dan beleef jij één van de volgende wedstrijden van je grote liefde mét je grote liefde. In een luxe-wagen van Mercedes Ghistelinck pikken we jou en je partner op en starten we de avond met een onvergetelijke maaltijd bij Bistro Berto. Daarna volg je in onze Love Seats de wedstrijd vanop de beste plaats. Afsluiten doe je samen met je partner in het Parkhotel Waregem waar je samen de nacht doorbrengt.

*De winnaars worden op maandag 14 februari persoonlijk gecontacteerd.Close