Visual Studie-o

Blok mee in Studie-O Essevee

Nu de blokperiode volop aan de gang is, kan het vinden van een rustige studeerplek een heuse uitdaging zijn. Ben jij ook op zoek naar een rustige studeerplek of heb je gewoon zin om te blokken in een ware voetbalsetting? Essevee stelt voor deze studenten de Elindus Arena een maand lang open.

RESERVEER NU JE PLAATS

Een maand lang kan je gratis terecht in de Elindus Arena, voor een unieke ervaring. Het stadion van Essevee is één van verschillende stille studeerplaatsen in Waregem. Van maandag 23 mei t.e.m. dinsdag 28 juni studeer je als hogeschool -of universiteitsstudent op een unieke locatie. Van maandag t.e.m. zaterdag, inclusief de feestdagen, staat Team Essevee tussen 8.00 uur en 18.00 uur klaar om alle studenten op te vangen. 

Wil jij jouw plaatsje vanaf 23 mei veilig stellen? Schrijf je dan nu in via het formulier op deze pagina.

Uiteraard weten we dat de boog niet altijd gespannen kan staan. We zorgen ervoor dat jij even kan ontspannen met zicht op onze grasgroene voetbalmat, ideaal om er daarna terug helemaal in te vliegen!

Onze Studie-O Essevee is volledig gratis. Online registreren is mogelijk voor iedereen die zeker wil zijn van een studiezitje in ons stadion. Je kan ook bij aankomst ter plaatse een registratie aanmaken.

RESERVEER NU JE PLAATS

Studie-O Essevee is een samenwerking tussen Stad Waregem en voetbalclub SV Zulte Waregem.

Close