webbanner-studie-o-essevee21

Blok mee in Studie-O Essevee

Nu de blokperiode volop aan de gang is, kan het vinden van een rustige studeerplek een heuse uitdaging zijn. Ben jij ook op zoek naar een rustige studeerplek of heb je gewoon zin om te blokken in een ware voetbalsetting? Essevee stelt voor deze studenten de Elindus Arena een maand lang open.

Een maand lang kan je gratis terecht in een coronaveilige Elindus Arena. Het stadion van Essevee is één van verschillende stille studeerplaatsen in Waregem. Nog t.e.m. 21 januari studeer je als hogeschool -of universiteitsstudent op een unieke locatie. Elke weekdag van 8 tot 18 uur staat Team Essevee klaar om alle studenten op te vangen. 

Update:

Tot en met woensdag 5 december is studie-O Essevee helemaal volboekt. Wil jij jouw plaatsje vanaf 6 december veilig stellen? Schrijf je dan nu in via het formulier op deze pagina.

Uiteraard weten we dat de boog niet altijd gespannen kan staan. We zorgen ervoor dat jij even kan ontspannen met zicht op een grasgroene voetbalmat en voorzien een drankje aan studententarief. Ideaal om er daarna terug helemaal in te vliegen. 

Onze Studie-O Essevee is volledig gratis. Online registreren is mogelijk voor iedereen die zeker willen zijn van een studiezitje in ons stadion. Je kan ook bij aankomst ter plaatse een registratie maken.

Studie-O Essevee is een samenwerking tussen Stad Waregem en voetbalclub SV Zulte Waregem.


Close