webbannner-trophy2023

Verover samen met jouw collega’s de Essevee Trophy

Blink je voetbalschoenen alvast op, want op vrijdag 5 mei 2023 is er de tweede editie van de Essevee Trophy. In een beklijvend voetbaltoernooi neem jij het samen met jouw collega’s op tegen andere teams. Dit alles op het veld van de Elindus Arena, de thuishaven van Essevee. 

Wie?

Geef samen met jouw collega’s het beste van jezelf in de strijd om de Essevee Trophy en speel de andere deelnemende bedrijven naar huis. 

Wat?

In een 5v5 toernooi (met maximum 10 spelers per team) krijg jij de kans om je duivels te ontbinden op de heilige grasmat van de Elindus Arena. Op een veld van 20 op 30 meter ga je samen met jouw team de strijd aan. 

Waar & Wanneer?

De Elindus Arena vormt het decor van de Essevee Trophy. Voor één keer kan jij schitteren op het veld van Essevee. Op 5 mei 2023 om 16.30 uur wordt het toernooi op gang gefloten. 

Inschrijven 

Ben jij klaar om samen met jouw collega’s de pannen van het dak te spelen? Schrijf je dan in voor de Essevee Trophy en dribbel jezelf een weg naar eeuwige roem. Vorm een team met maximum 10 collega’s, bedenk een leuke teamnaam en schrijf je in via het inschrijvingsformulier op deze pagina.

Inschrijven voor de Essevee Trophy kost €500 per team. Dit pakket bestaat uit:

  • Deelname aan het toernooi met maximum 10 spelers
  • Verzekering voor alle ingeschreven spelers van jouw team
  • Drankkaart + eetbonnen 
  • Afterwork

Aarzel niet om je in te schrijven, want op vrijdag 5 mei verwelkomen we maximaal 24 teams op de Essevee Trophy. 

Bekijk hier nog eens de aftermovie van de eerste editie!

De sfeer op de tribunes is uiteraard net zo belangrijk als de strijd tussen de lijnen. De twaalfde man is dan ook mede bepalend voor het succes van jouw team. Breng zoveel mogelijk collega’s mee en maak er een onvergetelijke afterwork teambuilding van. De toegang is volledig gratis. Jullie zorgen voor het goede voetbal, wij voor voldoende spijs en drank. Tot dan!

Inschrijven!

Het toernooi is volzet.

Close