Website13X7

Communiefoto's in de Elindus Arena

Op zoek naar een uniek kader voor jouw communie- of lentefeestfoto's? Op verschillende woensdagen en zaterdagen in maart kan je in de Elindus Arena terecht voor jouw fotoshoot.

Een uniek feest vraagt om unieke foto’s. Daarom zetten we bij SV Zulte Waregem de poorten van de Elindus Arena open voor alle kids om hun communie- of lentefeestfoto’s er te nemen en dat volledig gratis. Jij als communicant zorgt voor de fotograaf en wij voor de setting. Rony de Pony zal uiteraard ook van de partij zijn.

Om alle bezoeken vlot te laten verlopen maken we gebruik van tijdssloten verspreid over de verschillende data. Op die manier kunnen we een vlot verloop van jullie bezoek garanderen.

Fotomomenten

We voorzien tijdssloten op 4 woensdag- en zaterdagen in de maand maart. Op deze manier voorzien wij voor iedereen een geschikt fotomoment. 

Woensdag 15/03/2023 - 13u-17u

Zaterdag 18/03/2023 - 9u-12u - VOLZET

Woensdag 22/03/2023 - 13u-17u  -  VOLZET

Zaterdag 25/03/2023 - 9u-12u

Foto's in de Elindus Arena

Om jouw communiefoto's volledig Essevee te maken voorziet onze Essevee Fanshop ook een Communicantenpakket. In dat pakket zit een Trotse Boer-sjaal én Essevee-bal voor slechts €25,- in plaats van €40,-. Noteer in de opmerkingen of we zo'n Communicantenpakket moeten voorzien, en wij zorgen ervoor dat deze bestelling klaarligt om meteen gebruikt te worden tijdens het fotomoment.

 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Neem contact op met marketing@essevee.be

Contacteer ons!


Close