2018-04-01 - SVZW 028

Ons businessaanbod 2022-2023

Onze formules

Ons ruim aanbod aan hospitalityformules biedt u de kans om klanten te ontvangen, uw netwerk uit te breiden en natuurlijk in de best mogelijke omstandigheden te genieten van een avondje Essevee.

Virtual tour

Business Clubs

Samen met onze Business Clubs maken we van Essevee een sterke commerciële entiteit. We maken elkaar sterken door regelmatig overleg, samen evenementen te organiseren en te luisteren naar ons netwerk.

Onze business clubs

Visibiliteit

Uw bedrijf in de kijker? We bieden u alle mogelijkheden om nationaal of lokaal in de spotlights te komen. Ontdek alle mogelijkheden en contacteer ons om samen een pakket op uw maat samen te stellen.

Ontdek de mogelijkheden

Vaneigens scoren we ook naast het veld

Essevee verwelkomt u en uw genodigden graag in het Regenboogstadion. Ook naast het veld ambiëren we de top met onze hospitalitymogelijkheden. Daarom pakken we uit met een ruim aanbod van businessformules.

Naast de traditionele formules die sterk ingeburgerd zijn, kon u de laatste jaren kennismaken met de eerste echte skyboxen in West-Vlaanderen, een luxueuze Vijverlounge met zicht op het veld en de pionier onder de Young Business Clubs in België. Daarnaast blijven we meerwaarde zoeken. Met activaties en visibiliteit plaatsen we uw bedrijf in de kijker. 

MIs er geen bal van bij Team Essevee en beleef het vanop de eerste rij in een van onze businessformules. Ontdek ze in de virtual tour of contacteer ons rechtstreeks op business@essevee.be.

2018-04-01 - SVZW 188
Close