Webbanner_FoodFashion_editKS2

Skybox Food & Fashion

De eerste succesvolle editie van The Skybox is the Limit krijgt op donderdag 12 december 2019 een opvolger. D’Longueville, Primadonna en Bistro Berto slaan samen met de Essevee Business Club de handen in elkaar en brengen Food & Fashion naar de Zuidercorner van het Regenboogstadion.

Bezoek onze partners & beleef de modeshow

De Essevee Business Club stelde een topprogramma samen op verdieping 3 en 4 van de Zuidercorner.

Vanaf 18.30 uur kunt u op verdieping 3 en 4 van de Zuidercorner terecht. U kunt er doorlopend tot 21.30 uur de standen van de eventpartners bezoeken. Maison D’Longueville en Prima Donna hebben twee modeshows voor u in petto om 19.30 en 20.30 uur. De pauze tussen de twee modeshows is het ideale moment om de partnerstanden te bezoeken. Ellen De Waele praat het hele gebeuren aan elkaar en staat in voor de professionele presentatie van de modeshows.

U maakt bovendien kans op een van de twee waardebonnen van 250 euro. Het bedrag is vrij te besteden in de deelnemende winkels. Presentatrice Ellen De Waele maakt de winnaars om 21.30 uur bekend. Aansluitend zakken we af naar Bistro Berto voor de culinaire invulling en het netwerkmoment.

De exacte planning ziet er als volgt uit:

  • 18.30 uur: ontvangst en receptie in de Zuidercorner
  • 19.30 uur: modeshow (deel 1)
  • 20.00 uur: pauze
  • 20.30 uur: modeshow (deel 2)
  • 21.00 uur: open bar & bezoek standen
  • 21.30 uur: uitreiking van de twee waardebonnen van 250 euro
  • 21.45 uur: culinair gerecht en netwerking in Bistro Berto

We ronden het evenement af rond middernacht. Alle dranken zijn tot die tijd inclusief, zowel op verdieping 3 en 4 als in Bistro Berto.

Inschrijven of deelnemen

Uw inschrijving voor dit topevenement kost slechts 69 euro excl. btw per persoon. Vorig jaar vlogen de kaarten de deur uit dus snel reserveren is de boodschap. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina.

Daarnaast kunt u ook uw bedrijf in de kijker zetten tijdens Food & Fashion. Bent u zelf actief in de voedingssector, horeca, mode of verzorging? Neem dan contact op via business@essevee.be of via uw vertegenwoordiger om een van de laatste standen in te vullen.

Inschrijvingsformulier

De inschrijvingen zijn afgesloten.

met trots gepresenteerd door deze partners van de Essevee Business Club

Essevee_Business_Club_Partners
Close