Webbanner_TalesOfGlory.jpg

Tales of Glory Business Ladies

Connecting business ladies through football!

De Tales of Glory Business Ladies brengen ondernemende vrouwen uit Waregem en de ruime regio samen. Onder leiding van voorzitster Monia Ben Tahar en een goed uitgebalanceerd bestuur organiseren we op minstens vijf thuiswedstrijden per seizoen een inspirerende bijeenkomst waarbij netwerken, business en voetbal centraal staan.

Daarnaast is Essevee-bestuurder, Mieke De Clercq (rechts op de foto), ook trekker van dit business initiatief. Het seizoen 2019–2020 is het zesde seizoen in het bestaan van Business Ladies Essevee, met dit jaar Tales of Glory centraal als verbonden naampartner.

Lid worden of deelnemen

In hun zesde seizoen mikken de Business Ladies op een recordaantal vrouwen met businesservaring. Gestimuleerd door een gebalanceerde bestuursploeg en een nieuwe naampartner streven de Ladies opnieuw naar een goedgevuld jaarprogramma.

Op vijf thuiswedstrijden (waarvan minstens twee topwedstrijden) kunt u bij de Business Ladies intekenen voor een inspirerend programma dat de balans houdt tussen netwerken, business en voetbal.

U kunt kiezen voor een seizoensovereenkomst voor 575 euro of u schrijft in voor 125 euro per activiteit. Uw parkingticket voor Parking Hippodroom, een wedstrijdticket en aangepaste businessformule zijn inbegrepen in deze prijs.*

Bovendien ontvangt u ook een uitnodiging voor alle evenementen van de Essevee Business Club en de Young Business Club Essevee. Naampartner Tales of Glory zorgt voor exclusieve voordelen op hun unieke concept.

* Alle prijzen zijn exclusief btw.

Tales of Glory

Sonia Pypaert is de oprichtster en managing director van de in Nazareth gevestigde baby- en kinderwinkel the baby’s corner. In het najaar van 2018 ontwikkelde ze een eigen productlijn met een bijzonder concept om de allereerste milestones van kinderen te bewaren.

De Tales of Glory baby milestone box is een unieke box die allerlei herinneringen in verschillende ‘cocondoosjes’ bijhoudt. De eerste echofoto’s, schoentjes, tutje, melktandjes, … Stuk voor stuk hartverwarmende momenten die het verdienen om op een even warme manier gekoesterd te worden. Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal en dat kan dus voortaan met de prachtige cocondozen in karton, duurzaam en ecologisch, die in hun puurheid passen in elk interieur.

"Een prachtig concept dat elke ouder koestert. Je schrijft je eigen levensverhaal. Een duurzaam en in België vervaardigd product die de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen tijdloos te bewaren, beantwoordt”, aldus Sonia Pypaert. Meer informatie vind je op www.talesofglory.be

Contacteer ons

De Business Ladies ontvangen alle ondernemende vrouwen met open armen. Neem contact op via het formulier op deze pagina of neem contact op met een van onze medewerkers.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot binnenkort in het Regenboogstadion!

Het bestuur van de Tales of Glory Business Ladies Essevee:

Monia Ben Tahar
Hann Boury
Heidi Vandenbroeke
Fleur Devos
Mieke De Clercq

Neem contact op

Ons commercieel team

Miguel De Ruyck
Commercieel manager
0495 85 63 14
miguel.deruyck@essevee.be

Marie Werbrouck
Account manager
0493 56 78 76
marie.werbrouck@essevee.be

Simon Blancquaert
Sales officer
0479 51 35 09
simon.blancquaert@essevee.be

Chris Dhaenens
Account manager
0478 32 90 99

Patrick Van Hauwaert
Account manager
0486 21 39 47

Maarten Moerman
Marketing manager
0494 22 24 66
maarten.moerman@essevee.be

Close