Webbanner_TalesOfGlory

B-TT Business Ladies

Connecting business ladies through football!

De B-TT Business Ladies brengen ondernemende vrouwen uit Waregem en de ruime regio samen. Onder leiding van voorzitster Monia Ben Tahar en een goed uitgebalanceerd bestuur organiseren we op minstens vijf thuiswedstrijden per seizoen een inspirerende bijeenkomst waarbij netwerken, business en voetbal centraal staan.

Daarnaast is Essevee-bestuurder, Mieke De Clercq (rechts op de foto), ook trekker van dit business initiatief. Het seizoen 2019–2020 is het zesde seizoen in het bestaan van Business Ladies Essevee, met dit jaar Belgium Trucks & Trailers centraal als verbonden naampartner.

Lid worden of deelnemen

In hun zesde seizoen mikken de Business Ladies op een recordaantal vrouwen met businesservaring. Gestimuleerd door een gebalanceerde bestuursploeg en een nieuwe naampartner streven de Ladies opnieuw naar een goedgevuld jaarprogramma.

Op vijf thuiswedstrijden (waarvan minstens twee topwedstrijden) kunt u bij de Business Ladies intekenen voor een inspirerend programma dat de balans houdt tussen netwerken, business en voetbal.

U kunt kiezen voor een seizoensovereenkomst voor 575 euro of u schrijft in voor 125 euro per activiteit. Uw parkingticket voor Parking Hippodroom, een wedstrijdticket en aangepaste businessformule zijn inbegrepen in deze prijs.*

Bovendien ontvangt u ook een uitnodiging voor alle evenementen van de Essevee Business Club en de Young Business Club Essevee. Naampartner Tales of Glory zorgt voor exclusieve voordelen op hun unieke concept.

* Alle prijzen zijn exclusief btw.

Belgium Trucks & Trailers

B-TT zaakvoerder Frederik Stragier zet zijn strategie kracht bij door de samenwerking met de Essevee Business Ladies. En dit in een situatie waar er al wel eens gesnoeid durft te worden in het marketingbudget. “Bij B-TT houden we consequent onze koers aan. Zelfs in onzekere tijden staat marketing centraal in onze onderneming. Ik hou niet van kortetermijndenken. Momenteel liggen er heel wat opportuniteiten op de loer. En één daarvan is een samenwerking met Essevee. Never waist a good crisis, zegt men. En daar geloven wij rotsvast in.”

Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.b-tt.be.

Contacteer ons

De Business Ladies ontvangen alle ondernemende vrouwen met open armen. Neem contact op via het formulier op deze pagina of neem contact op met een van onze medewerkers.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot binnenkort in het Regenboogstadion!

Het bestuur van de B-TT Business Ladies Essevee:

Monia Ben Tahar
Hann Boury
Heidi Vandenbroeke
Fleur Devos
Mieke De Clercq

Neem contact op

Ons commercieel team

Miguel De Ruyck
Commercieel Directeur
0495 85 63 14
miguel.deruyck@essevee.be

Marie Werbrouck
Commercieel Manager
0493 56 78 76
marie.werbrouck@essevee.be

Chris Dhaenens
Account Manager
0478 32 90 99

Patrick Van Hauwaert
Account Manager
0486 21 39 47

Close