Banner_Businessclubs

Business Clubs

Essevee Business Club

EsseveeBusinessClub

Sinds 2016 vormt de Essevee Business Club de formele link tussen de Business Partners en SV Zulte Waregem. Samen maken we elkaar sterker. Het verhogen van de return voor alle Essevee Business Partners blijft de vooropgestelde doelstelling.

We zetten dan ook hoog in op een kruisbestuiving met de Group Ghistelinck Young Business Club en Diamare Business Ladies. Tope Es Alles Meuglijk, ook in het zaken doen bij Essevee en in de ruime regio. ​​​​​​

Evenementen

Daarnaast organiseert de Essevee Business Club ieder seizoen een vijftal hoogstaande netwerkevenementen. Als lid van de Business Club ontvangt u een uitnodiging in de bus maar de evenementen zijn toegankelijk voor iedereen.

Het bekendste evenement is ongetwijfeld de Waregemse Toppers, waarbij gastronomische en zakelijke toppers elkaar kruisen en versterken. De opbrengst van de avond en de bijhorende veiling gaat naar het goede doel.

Lid worden

Iedere Essevee Business Partner met een partnershipbedrag van minstens 2000 euro kan lid worden. Neem contact op met uw vertegenwoordiger of contacteer onze commerciële medewerkers op business@essevee.be.

Ghistelinck Young Business Club

YoungBusinessClub

Het zevende seizoen van de Ghistelinck Young Business Club Essevee vormt een absolute mijlpaal, want voor het eerst ooit zal deze Essevee Business Club beschikken over een eigen loge in de Elindus Arena. De klemtoon blijft liggen op plezier, business en voetbal. Aangestuurd door voorzitter en trekker, Björn Adins (Advocaten Adins), blijft dit een uniek platform voor jonge ondernemers binnen het Belgische voetbal.

Seizoensformule

Deze levendige formule brengt iedere wedstrijd iets nieuws. Hoogstaande sprekers, ontvangst van de YBC van de tegenpartij of sporadisch een stevige afterparty.

Het volledige pakket omvat een parkeerplaats, receptie met walking dinner in een loge in de Zuidercorner, zitplaatsen op de vijvertribune en toegang tot Studio Essevee.

U geniet van exclusieve voordelen dankzij partner Ghistelinck en we nemen u mee op een binnenlandse of buitenlandse YBC-uitwisseling.

Lid worden

Iedereen onder de 40 jaar kan lid worden. Neem contact op met uw vertegenwoordiger of contacteer onze commerciële medewerkers op business@essevee.be.

B-TT Business Ladies

TOL_BusinessLadiesEssevee_500x500

De voetbalwereld is al lang geen exclusieve mannenwereld meer. De B-TT Business Ladies Essevee pakken ieder seizoen uit met enkele topwedstrijden binnen een uniek netwerkinitiatief.

  Evenementen

  Al sinds 2013 bieden de Business Ladies vijf keer per jaar een inspirerend programma met unieke netwerkmogelijkheden. De link tussen voetbal en business is nooit veraf.

  Lid worden

  Iedere zakenvrouw kan lid worden. Neem contact op met uw vertegenwoordiger of contacteer onze commerciële medewerkers op business@essevee.be.

  Lees meer

  Close