Banner_Businessclubs

Business Clubs

Essevee Business Community

De verschillende businessclubs vallen voortaan onder een gemeenschappelijke noemer, de Essevee Business Community. Deze community vormt de formele link tussen Essevee en zijn business partners waarbij het verhogen van de return voor de business partners het vooropgestelde doel blijft.

Evenementen

Daarnaast organiseert de Essevee Business Club ieder seizoen een vijftal hoogstaande netwerkevenementen. Als lid van de Business Club ontvangt u een uitnodiging in de bus maar de evenementen zijn toegankelijk voor iedereen.

Het bekendste evenement is ongetwijfeld de Waregemse Toppers, waarbij gastronomische en zakelijke toppers elkaar kruisen en versterken. De opbrengst van de avond en de bijhorende veiling gaat naar het goede doel.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in om meer info te verkrijgen over onze Essevee Business Community.

Essevee Young Business Club

Wie?

Jonggezinde ondernemers en commerciële profielen met een gemiddelde leeftijdsgrens van 40 à 45 jaar en een passie voor business, netwerking en (sport)plezier, [die in 2012 een eigen businesswerking binnen SV Zulte Waregem oprichtten.]

Wat?

Als lid van de Young Business Club geniet je bij alle thuiswedstrijden van een op maat gemaakte formule. Door middel van drie verschillende formules, verdeeld over 15 thuiswedstrijden, zorgen we ervoor dat je optimaal kan netwerken in een entertainende omgeving.

Meerwaarde

Als lid van de YBC heeft u op wedstrijddagen toegang de businessformule die voor die wedstrijd werd gekozen. Naast de tweewekelijkse thuiswedstrijden van Essevee organiseert de YBC ook tal van andere businessevenementen en -activiteiten in samenwerking met de overkoepelende Essevee Business Community. Tijdens de week huur je als YBC-lid onze Vijverloungeals vergaderruimte, co-work space of evenementruimte aan voordeeltarief! 

 

LOUNGE EXPERIENCE

 • Wedstrijden tegen SK Beveren, K Beerschot VA en KMSK Deinze, aangevuld met twee andere wedstrijden afhankelijk van de kalender
 • Interactiemomenten met externe sprekers en bezoek van de respectievelijke businessclubs van de tegenstander
 • Ontvangst met receptie en driegangendiner in de Vijverlounge
 • Zitplaats in de vijvertribune (tribune of lounge)
 • Drankenforfait tot 3 uren na de match

COMPANY VISIT

 • Bedrijfsbezoek voorafgaand aan de wedstrijd, inclusief receptie, rondleiding en walking dinner met netwerking en spreker
 • Bedrijfsbezoeken bij Vyncke Clean Energy Technology, Van Thuyne Gewelven, Gistelinck Automotive, Rogiers en Renson
 • Zitplaats op de hoofdtribune
 • Drankenforfait tot 1 uur na de wedstrijd, met frietjes en snacks

ESSEVEE CAFE

 • Ontvangst in Essevee Café voor drank en versnaperingen vanaf 1u voor de wedstrijd
 • Zitplaats op de hoofdtribune
 • Drankenforfait tot 1 uur na de wedstrijd, met frietjes en snacks
 • Traditionele afsluiter in Café Zaborov of Café Bananas

 

CONDITIES

Standaard lidgeld voor seizoen 23-24 komt op €1.895,- pp ex btw. Deze prijs is inclusief alle reguliere thuiswedstrijden van Essevee met catering en drankenforfait. YBC-leden kunnen ook een extra persoon meebrengen op wedstrijddag aan een voordeeltarief van €175,- pp ex btw.
Andere activiteiten en evenementen georganiseerd door de YBC of EBC zijn aan voordeeltarieven.

 

Contact

Ik wens graag meer info over de Essevee Business Community!

  Close